Aktywne Wpisy

dran2 +173
Po 5 tygodniach dojrzewania domowe guanciale jest gotowe, czas na carbonarę ( ͡º ͜ʖ͡º)
#gotujzwykopem #kuchniawloska
#gotujzwykopem #kuchniawloska

źródło: temp_file8525532072933045340
PobierzCzy dodajecie czosnek do carbonary?
- No pewnie! 54.7% (644)
- Nigdy! 45.3% (533)

bart88uk +305
Jeśli dzisiaj Lewandowski strzeli 3 gole to wylosuje komuś kod na 2500 pln na dowolnej platformie którą chce. Nie ważne czy pyszne pl czy steam czy onlyfans.
Wszyscy bioro udział co zostawio plusa! OSOBY KTÓRE WYTYPUJĄ DOKŁADNIE WYNIK I STRZELCÓW DOSTAJO KOD NA 100 ZŁ
Wśród obserwujących mój profil i mój tag #bartrozdaje wylosuje dodatkowe 200 zł
#rozdajo #mecz #pilkanozna #bartrozdaje #polakicebulaki #
Wszyscy bioro udział co zostawio plusa! OSOBY KTÓRE WYTYPUJĄ DOKŁADNIE WYNIK I STRZELCÓW DOSTAJO KOD NA 100 ZŁ
Wśród obserwujących mój profil i mój tag #bartrozdaje wylosuje dodatkowe 200 zł
#rozdajo #mecz #pilkanozna #bartrozdaje #polakicebulaki #

źródło: 01jv7ejfnp3a4xa8pdce
Pobierz
Marzysz o wyjeździe za granicę, który będzie nie tylko przygodą, ale też realną pomocą dla potrzebujących zwierząt? Wolontariat w zagranicznych ośrodkach opieki to wyjątkowa okazja, by połączyć pasję do zwierząt z chęcią niesienia pomocy. To jednak nie jest typowa praca z futrzakami. Zanim spakujesz walizki, przygotuj się na to, że obok uroczych chwil z podopiecznymi, czeka cię również ciężka i często brudna praca.
W wielu ośrodkach wolontariusze muszą sprzątać klatki, usuwać odchody, myć zabrudzone legowiska i akcesoria. Niektóre zwierzęta, które trafiły pod opiekę wolontariuszy, są chore, poranione lub nieufne. Twoją rolą może być również pomoc w leczeniu, podawaniu leków, zmianie opatrunków, socjalizacji nieufnych osobników, które wymagają szczególnej troski i cierpliwości.
Wolontariat to także praca zespołowa. Będziesz współpracować z innymi wolontariuszami i lokalnymi pracownikami, którzy często dysponują ograniczonymi zasobami.
Jednak satysfakcja z realnej pomocy jest ogromna. Obserwowanie, jak uratowane zwierzęta odzyskują zdrowie, zaufanie i radość życia, jest bezcenne. A twoje wsparcie może zadecydować o ich przetrwaniu. To szansa na zdobycie unikalnych umiejętności, poznanie ciekawych ludzi z całego świata i zmianę życia zwierząt na lepsze.
Sprawdź ten artykuł i dowiedz się jak wyjechać na zagraniczny wolontariat i pomagać zwierzętom.
#podroze #podrozujzwykopem #wolontariat #zwierzeta #zwierzaki #zagranica #pomagajzwykopem #pomagam #przygoda
źródło: wolontariat-za-granica-ze-zwierzetami2
Pobierz@dsliwa2: https://www.tanie-loty.com.pl/czytelnia/poradnik/karmienie-wombatow-nianczenie-leniwcow-7-pomyslow-na-wolontariat-ze-zwierzetami-ile-to-kosztuje/
@weekendowka: to znaczy że nawet zwierzęta mam swoje przywieźć?
Żartuję. Szacun dla tych, co się na to piszą.
@dsliwa2: no i malkontent. Po prostu miej pieniądze na utrzymanie.
Jak byłem biednym wsiokiem to sprawdzałem analogiczne inicjatywy i wychodziło na to, że biednych tam nie spotkasz właśnie ze względu na koszty utrzymania. Ale w sumie nie dziwota, hajs idzie na zwierzęta a białych małp do nieodpłatnej pomocy zawsze jest przynajmniej kilka więc bierze się te które które mają na siebie hajs.
Po jakiego .uja jechać na wolontariat za granicę jak można spokojnie robić to na miejscu.
I jeszcze mam za to płacić xD. To oni mi powinni płacić i bez dobrych pieniędzy nie widzę podstaw pracować
https://youtu.be/-9nrbZIKBAQ?si=OlztA2_fvvK5vQU-
@cielak44 to chyba oczywiste że wolontariat nie jest po to żeby zarobić, a po .uja (pisze Twoim językiem) takiego że możesz sobie wpisać w CV (na pewno duży plus żeby znaleźć zatrudnienie już na etat np w schronisku) i łączy się to z podróżami które co dla Ciebie
albo na miejscu a nie wycieczka na drugi koniec świata.
A jak chcesz podróżować to bardzo fajne połączenie tego z robotą xD
Przecież pomagać zwierzakom można w najbliższym schronisku ale no wiadomo wtedy nie będzie zdjęcia na insta ze słoniem czy innym żółwiem
@sked: ty nie kumasz, ktoś prowadzi płatny hotel dla najpospolitszych zwierząt i aby właściciel mógł pojechać na wakacje, a ty płacisz za to że opiekujesz się jego psem i kotem. Czego nie rozumiesz xD
źródło: obraz
Pobierz