Wpis z mikrobloga

Przesłuchałem całą konferencję Trzaskowskiego, cały wywiad Mentzen- Stanowski i stwierdzam że tych ludzi dzieli przepaść głębokości rowu mariańskiego. Nawrockiego nie będę komentował nawet, bo już Mentzen jest ligę wyżej xD

Fakt że któryś z nich może zostać prezydentem zamiast Trzaskowskiego to jest katastrofa. To powinna być deklasacja w pierwszej turze.

#wybory #polska #mentzen #bekazpisu #polityka
  • 86
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@_mnemonick_: czasoski ma propagandową TVP w likwidacji do dyspozycji, która nagłaśnia każdą możliwą wpadkę innych kandydatów. No ale trzeba przyznać, że miał chłop odwagę
  • Odpowiedz
  • 16
to ta konferencja gdzie twierdzil ze PiS nie zbudowal muru? xdd
rafalek to posmiewisko, kandydat motlochu
  • Odpowiedz
czasoski ma propagandową TVP w likwidacji do dyspozycji, która nagłaśnia każdą możliwą wpadkę innych kandydatów.

@Defined: ale na konferencji nie miał żadnej ustawki i żadnej tvp za swoimi plecami, bo były tam wszystkie ekipy, z republiką włącznie. Teraz wyobraź sobie memłena na takiej konferencji, jak on nawet jednej oracz nie potrafił mentalnie ogarnąć, tylko rozgląda się, pewnie za hulajnogą, żeby zwiać. O nawrockim to nawet szkoda gadać. Odklejając ich od
  • Odpowiedz
  • 24
Teraz wyobraź sobie memłena na takiej konferencji

@vostok: Przecież to żal dupę ściska na samą myśl xD K---a no, ja rozumiem że ktoś może miec poglądy konserwatywne, albo być mocno wierzący. Ale no nie widzieć że Mentzen jest kilka lig niżej niż Trzaskowski, to trzeba samemu być umysłowym sebkiem spod Radomia.
  • Odpowiedz
Teraz wyobraź sobie memłena na takiej konferencji

@vostok: Zbyt trudne to to nie jest
Nie wiem, nie pamietam, prosze o inne pytanie, nie bede na to odpowiadal, to juz bylo setki razy tlumaczone, prosze o madrzejsze pytania, nie przypominam sobie, to ktos inny napisal ja sie tylko podpisalem ze to moje
  • Odpowiedz
  • 31
czasoski ma propagandową TVP w likwidacji do dyspozycji

@Defined: I piszesz to w komentarzu odnośnie konferencji na której cała pisowska plejada mogła sobie zadawać pytania, a nawet obsmarowywać go xD I nikt im nie przerwał ani nie zabronił.
  • Odpowiedz
  • 5
Nie jestem jego fanem ale moim zdaniem spoko że zorganizował sobie taką konferencje, jedyny problem jaki widzę to fakt że najpierw jest pytanie a potem odpowiedź Trzaskowskiego i na tym koniec, może powiedzieć cokolwiek, również bzdury a dziennikarz żądający pytanie głosu już nie ma aby ewentualnie wyprostować fakty. Rozumiem ograniczenie czasowe ale jeśli nazywamy taką formę "byciem odważnym" to chyba jednak warto się zastanowić czy to na prawdę jest odwaga czy raczej
  • Odpowiedz
@Serrrek Mam znajomą, która pracuje dość blisko Trzaskowskiego od rozpoczęcia poprzedniej kadencji. Osoba, której zdecydowanie bliżej do poglądów lewicowych niż prawicowych, wyborczyni KO, ale nie z tych bezmyślnie zaślepionych, potrafiąca podjąć merytoryczną dyskusję, nie uciekająca się do argumentów typu “a co PiS pewnie lepszy, PiSiorze”. Jak coś robią dobrze to chwali, jak coś robią źle to gani.

Do meritum, jej opinia odnośnie aktualnego prezydenta Warszawy wygląda następująco: leń i ignorant. Może
  • Odpowiedz
  • 18
leń i ignorant

@hiszpanskizdobywca: Co ciekawe, te pisowskie gazetki właśnie taki spin mają, że jest leniem. Odnośnie ingnoranta, to z kontekstu wnoszę że nie wiesz co to słowo znaczy.

Czy Nawrocki, Hołownia albo Mentzen są lepszymi/dobrymi kandydatami? Pewnie nie. Ale nie wygłupiajmy się z tym robieniem z Trzaskowskiego wybawiciela narodu, bo nim nie jest.

Nikt z niego wybawiciela narodu nie robi, takie robienie z polityków guru to domena pisowców, kukizowców,
  • Odpowiedz