Aktywne Wpisy
czarrny +5
Czy Waszym zdaniem opłaca się brać AC do auta o wartości 26k? Auto będzie użytkowane w dużym mieście.
Koszt AC 1488zł.
#motoryzacja #finanse #kiciochpyta
Koszt AC 1488zł.
#motoryzacja #finanse #kiciochpyta
źródło: temp_file1182500063809495684
Pobierz
dos_badass +128
źródło: 20251130_113723
Pobierz

niestety mentzen merytorycznych pytan boi sie jak ognia
Komentarz usunięty przez autora
rafalek to posmiewisko, kandydat motlochu
@Defined: ale na konferencji nie miał żadnej ustawki i żadnej tvp za swoimi plecami, bo były tam wszystkie ekipy, z republiką włącznie. Teraz wyobraź sobie memłena na takiej konferencji, jak on nawet jednej oracz nie potrafił mentalnie ogarnąć, tylko rozgląda się, pewnie za hulajnogą, żeby zwiać. O nawrockim to nawet szkoda gadać. Odklejając ich od
@vostok: Zbyt trudne to to nie jest
Nie wiem, nie pamietam, prosze o inne pytanie, nie bede na to odpowiadal, to juz bylo setki razy tlumaczone, prosze o madrzejsze pytania, nie przypominam sobie, to ktos inny napisal ja sie tylko podpisalem ze to moje
@Defined: I piszesz to w komentarzu odnośnie konferencji na której cała pisowska plejada mogła sobie zadawać pytania, a nawet obsmarowywać go xD I nikt im nie przerwał ani nie zabronił.
A i tak to będzie najlepsza kandydatura z top5 kandydatów w sondażach (no może razem z Hołownia) reszta to tragedia i żenada xD
Do meritum, jej opinia odnośnie aktualnego prezydenta Warszawy wygląda następująco: leń i ignorant. Może
@hiszpanskizdobywca: Co ciekawe, te pisowskie gazetki właśnie taki spin mają, że jest leniem. Odnośnie ingnoranta, to z kontekstu wnoszę że nie wiesz co to słowo znaczy.
Nikt z niego wybawiciela narodu nie robi, takie robienie z polityków guru to domena pisowców, kukizowców,