Aktywne Wpisy

maybe +163
Mirki, "fachowcy" kładli mi listwy przypodłogowe. Generalnie wyszło super, no ale - narożniki - zdjęcia w komentarzach. Mówili, że się nie dało tego materiału równo ściąć na 45 stopni i żebym sobie zamówił zaślepki, bo tak będzie lepiej wyglądać. Sęk w tym, że producent nie oferuje do tego konkretnego modelu zaślepek. Jakieś pomysły, jak to zamaskować? Kleili Mamutem, więc raczej nie oderwę. Myślałem wypełnić luki Mamutkiem, wygładzić go jak wyschnie i nakleić
źródło: IMG_4496
PobierzCzy są jakieś fastfoody w Krakowie, które są czymś innym niż frytki, zapiekanka, kebab, pizza, kiełbaska z nyski i jest to coś z prostych składników bez masy chemikaliów - jak najmniej przetworzone. Coś co można zjeść na ulicy czyli też nie stołówka.
#krakow #jedzenie #kebab #pytaniedoeksperta
#pytanie
#krakow #jedzenie #kebab #pytaniedoeksperta
#pytanie

#pracbaza
No i dostałem robotę w korporacji za zajebisty hajs. Do tej pory siedziałem w #januszex ale pozytywnym słowa znaczeniu :D. Nie było źle kasa też starczała tym bardziej że już nie mam kredytu. Szkoda ludzi bo spoko ekipa. Ale cóż, trzeba ruszyć dalej.
Do roboty miałem 20min teraz będę miał 25min.
No nic - wypowiedzenie w następnym miesiącu aby na wakacje jeszcze pojechać.
Branża - budowlana, konstrukcje, zawód - konstruktor, programista CNC, inżynier, technolog. :P
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
Pamietaj aby jak najszybciej zapisac sie do PPE jesli pracodawca posiada (trzeba recznie sie zapisac). Jesli posiada PPK to sie nie wypisuj!!!
W przypadku PPE placisz tylko dochodowy podatek, a reszta idzie do funduszu.
W przypapdku PPK chyba nie musze tlumaczyc dlaczego to sie oplaca. Ale jesli nie wiesz dlczego to masz tutaj forme video
https://www.youtube.com/watch?v=UfNrn2-eYts&t=1s