Wpis z mikrobloga

@pyszniarz To nie są jednostkowe przypadki, tylko przypadki powtarzające się od wielu lat według tego samego schematu: ewidentne nadużycie i zamiatanie sprawy pod dywan. Sorry, ale zgarnięcie tych dziewczyn siłą i bez podstaw to jest porwanie. Ranne były po tym jak rozbili radiowóz. Nie wiem jaka była intencja tych funkcjonariuszy i nie chcę rzucać oskarżeniami, ale sprawa jest na tyle wymowna że cisną się na usta bardzo brzydkie motywy. Proces Szymczyka
  • Odpowiedz
@pyszniarz

No to ty niezły ułomek jesteś, donieść sam na siebie to tylko nieliczni osiągają takie poziomy intelektualne xDDDDDD

A z ciekawości - jak to powinno wyglądać według ciebie? Masz nielegalnie zmodyfikowane auto i co policja powinna zrobić?

Od kiedy dotyczy to auta stojącego na parkingu, nie będącego w ruchu drogowym? Jak komuś spaliła się żarówka i zajechał na parking to też należy zatrzymać dowód rejestracyjny? Mimo że auto stoi na
  • Odpowiedz
  • 0
Jak komuś spaliła się żarówka i zajechał na parking to też należy zatrzymać dowód rejestracyjny?

@MamByleJakiNick: niezły fikołek ( ͡° ͜ʖ ͡°) po pierwsze za żarówkę nie zabiera się dowodu - ale ty raczej nie wiesz bo nie masz prawka prawda ;) ale nawet idąc twoim rozumowaniem to co? zjechał na parking wymienić szyby bo mu się przyciemniły same? xDDDD

A samo wezwanie Policji było zasadne,
  • Odpowiedz
@pyszniarz

po pierwsze za żarówkę nie zabiera się dowodu - ale ty raczej nie wiesz bo nie masz prawka prawda ;) ale nawet idąc twoim rozumowaniem to co? zjechał na parking wymienić szyby bo mu się przyciemniły same? xDDDD

No to właśnie sam się pochwaliłeś że nie masz prawka jak już ( ͡° ͜ʖ ͡°) W sytuacji gdy Policja zatrzyma do kontroli i nie masz zapasowej żarówki(a więc nie możesz wymienić
  • Odpowiedz
@pyszniarz: pijany strażak czy patus medyk, nie wlepia mandatów i dla zabawy nie przegląda kartoteki 5 osób bo nie ma co robić na nocnej zmianie więc dla zabawy zabierze czyiś czas
  • Odpowiedz
@pyszniarz myślisz, ze z tylnej części ciała wzięło się to, że we wszystkich krajach świata jak widzisz policję to czujesz się po prostu bezpieczniej, a jedynie w bantustanach gdzie policja jest na posyłki i stanowi osobną kastę ludzie po prostu zastanawiają się co policjant odwali idąc w twoim kierunku? Poza polską policja jest taka w Rosji i ostatnio Anglii.

„Jesteś dobrym obywatelem? To może ci się nie spodobać to, że moja
  • Odpowiedz
@pyszniarz juz nie udawaj, ze nie wiesz. Sam fakt, ze jako jedyny przyklad kiedy sluzby medyczne cos odjaniepawlily to sprawa sorzed 25 lat o tym duzo swiadczy. Na policje jest nagonka bo sami na to zapracowali. Naduzywanie wladzy, nieznajomosc orzepisow na ktore sie powoluja, ostatnio tez byla troche glosna sprawa jak kryminalnalny gnoil 19latka. Na inne sluzby tak czesto i tak glosne sprawy nie wyciekaja. Obejrzyj sobie kanal audyt obywatelski to
  • Odpowiedz
@pyszniarz: nie znoszę policji, miałem z nimi doświadczenie wielokrotne. Będąc nastolatkiem nie raz wracając po 22 zatrzymywali mnie i spisywali, próbowałeś się postawić to już grozili że wezmą do suki i na dołek. Mieszkałem też w okolicy gdzie była sama patologia, sąsiad pijany z siekierą latał i groził śmiercią, matka dzwoniła na policję to nie przyjeżdżali a jak przyjechali to 2-3 godziny później i mojej matce grozili, że następnym razem
  • Odpowiedz
@pyszniarz: Dlatego, że policjant jak ma zły humor może Ci przywalić extra karę. Ratownik medyczny, czy strażak nie ma takich uprawnień. Stąd największy hejt na nich.
  • Odpowiedz