Aktywne Wpisy

remlezar +505
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #feminizm #rownouprawnienie #rower #p0lka
Dla mężczyzny wyjście na rower to po prostu kwestia biologiczna, rower jak rower. Dla kobiety to metafizyka, spotkanie z najwyższym… ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dla mężczyzny wyjście na rower to po prostu kwestia biologiczna, rower jak rower. Dla kobiety to metafizyka, spotkanie z najwyższym… ( ͡° ͜ʖ ͡°)

źródło: 1000005645
Pobierz
M0ke 0
Mam link ale nawet nie ogladam #ksw
Każdy kto miał pecha i musiał skorzystać z pomocy pseudo ratowników medycznych na nocnej zmianie ten doskonale rozumie dlaczego zdarzają się pobicia i napaście na nich.
A n------i strażacy to chyba zmora każdej małej miejscowości.
#przemyslenia #przemysleniazdupy #sluzby #policja #ratownikmedyczny #strazpozarna
Ratownicy medyczni to jakieś nieporozumienie, same patusy
Komentarz usunięty przez autora
Podejście od innych służb, jak medyczne i strażacy jest dużo bardziej wyrozumiała niż do policji
- nitk nie powie że policjant robi po 12 godzin i może być w złym humorze po licznych wezwaniach bo to też jest człowiek i rózne sytuacje go mogą spotkać przez cały dzień.
- zastanawia mnie dlaczego.
Przypomnij sobie gościa który próbował poustawiać ludzi w kolejce w smażalni ryb podczas kowidu i wymuszał na ludziach żeby powiedzieli mu co zamówili... po nic?
źródło: z-rybom-tak-policjant-z-ryba-pyta-o-zamowienie-w-restauracji-barze
PobierzJak cię będzie trzeba poskładać i trafisz na jakiegoś świra z nocnej zmiany to cię maltretował i sprawiał ból, a jak naprawdę będziesz miał pecha to ci jeszcze wstrzyknie jakiegoś syfa i będziesz chory.
To ja już wole ten mandat i pysków z policjantem.....
- Czy popełniono jakieś przestępstwo
- no chyba tak, ktoś się podaje za policjanta, wydaje mi się że to przestępstwo, poza tym dużo się o oszustach ostatnio mówi
- ale proszę pana, czy popełniono jakieś przestępstwo?
Odsyłali od jednych do drugich, ktoś łaskawie powiedział, że wyślą patrol. Oczywiście gościa już nie było -
@szach-perski: o to ci odpiszę też bo wyedtytowałeś komentarz.
Jak łapiemy się za pojedyńcze przypadki, to można przypomnieć historię łowców skór, gdzie ratownicy medyczni do spółki z lekarzem wstrzykiwali pawulon i zgarniali $$$
No to ja mam odwrotnie
@Pimento: Pierwszy raz słyszę żeby ktoś wołał policję żeby przyjechała do zarysowanego auta na parkingu jak nie ma sprawcy xD
Jak ci to zgłoszenie dyspozytor przyjął? Bo normalnie to jedziesz na komisariat składasz zeznania i dalej policja
Zastrzegam że coraz powszechniejsze bicie ludzi żeby "ich uratować" jest dla
No to ja właśnie miałem sytuację taką, że dyspozytor powiedział że luz, jechać na komendę. A na komendzie nie chcieli przyjąć zgłoszenia, jeszcze strasząc, że gość który zarysował (stał dalej obok mnie, miałem zdjęcia) może mnie pozwać o zniesławienie…
@szach-perski: No właśnie to ja ci chciałem wytknąć, że jestem w stanie tyle samo pojedyńczych przypadków patologi wyciągnąć na dowolne służby co na policję - a jednak policja jest najbardziej j----a w Polsce, natomiast pozostałe służby są dużo łagodniej oceniane i częśto przez pryzmat człowieczeństwa (nie mówię że to jest złe, tylko dostrzegam takie różnice)
Przypominam, że komendant rozdupcył komendę granatnikiem i nie poniósł za to konsekwencji. Przypominam również, że to milicja umożliwiła Majtczakowi ucieczkę. Przypominam także, że to milicjant w Koninie zabił chłopaka strzałem w plecy za nożyczki w kieszeni. To milicjanci z Pruszkowa porwali dwie nastoletnie dziewczyny,
źródło: temp_file7528561518758857505
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@Trzesidzida: Te przypadki są jednostkowe a nie systemowe. tak samo jak np. afera łowców skór, czy kradzieży w domach zmarłych przez ratowników medycznych. Różnica polega na tym że pomiomo podobnej liczby afer policja jest dużo gorzej oceniana niż pozostałe służby i to mnie zastanawia.
Przecież rusza
@Trzesidzida: No to było nieprofesjonalne, można było przyjść w kilka osób poszkodowanych, albo przekazać numer sprawy innym poszkodowanym - bo jak jest wielu poszkodowanych to dużo trudniej policji "u----ć" sprawę. Natomiast niestety takie akty wandalizmu są b. trudne do rozwiązania
Policja trochę jedt od trgo żeby karać. Do tego potężne braki kadrowe skutkuja braniem kogo popadnie, w patusow; a daj prostakowi choć odrobinę władzy nad drugim człowiekiem to zaczyna mu o---------ć.