Aktywne Wpisy

Bolns_Sesz +94
#samochody #pokazauto #motoryzacja
Kuurła, kilka lat temu zastanawiałem się skąd ludzie mają kasę na nowe samochody premium. A kilka dni temu sam sobie takiego kupiłem
(。◕‿‿◕。)
Oby tylko się nie psuła, bo różne są sytuację z nowymi audi. Niektóre odpalają już choinki na desce, mimo że do świąt jeszcze trochę :D
Kuurła, kilka lat temu zastanawiałem się skąd ludzie mają kasę na nowe samochody premium. A kilka dni temu sam sobie takiego kupiłem
(。◕‿‿◕。)
Oby tylko się nie psuła, bo różne są sytuację z nowymi audi. Niektóre odpalają już choinki na desce, mimo że do świąt jeszcze trochę :D
źródło: IMG_4941 kopia
Pobierz
BlackpillMonster +418

Jaka działają takie rejestratory?
https://allegro.pl/oferta/rejestrator-ip-dahua-8-kanalow-8-kamer-nvr2108-4ks3-12mpx-4k-uhd-smd-15530276369
Jeżeli mam kamery Dahua i podłączę ten rejestrator do modemu LTE to jestem w stanie łączyć się online z kamerami? Czy musze wykapować jakieś subskrypcję, chmury itd.?
Potrzebuję nagrywanie 24/7, pogląd live na telefonie przez internet i najlepiej gdyby były powiadomienia o wykruyciu ruchu itd
@dktr: jak to?
@dktr @KrwawyBaron: a macie jakieś wyjątki albo jakiś inny sposób żeby wyciąć ruch, ale przychodziły powiadomienia push na telefon i aplikacje DMSS?
Potrzebuje pushe jak kurier do domofonu dzwoni żeby odebrac i otworzyć albo wykrywany jest ruch w nocy a nie wiadomości email które wyciszam.
Nie korzystam z chmury ale wyciąć ruchu nie mogę bo pushe są dla mnie istotne.
Ktoś ma jakieś rozwiązanie?