Wpis z mikrobloga

Chciałem jedynie zaapelować do debili z #cinemacity
1. jeżeli już dajecie 3 reklamy pod rząd(sic!) aby schować telefon podczas projekcji, to nie dawajcie jako następnej reklamy z jakimś magenta gównem wymagającym skanowania kodu QR! (już po zgaszeniu świateł)
2. Podsiadło daunie, skoro już występujesz w reklamie "już za chwilę będzie Wasz film" to upewnij się że będziesz puszczany na samym końcu a nie po tobie jeszcze 10 minut innych reklam
3. Ogólnie puszczanie 10 reklam pod rząd od tego samego producenta (Tarczyński) wygląda jak praktyka pirackich stron internetowych walących reklamy ile wlezie niż na sensowny marketing

No wkurzyłem się trochę
#kino #film #rage
  • 77
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

ogólnie reklamowanie oferty "barowej" juz na sali jest zagrywka niczym Testoviron z pomarańczami

@Rad-X: przy takiej ilości reklam wiesz, że zdążysz wyjść i wrócić z żarciem zanim zacznie się film.
  • Odpowiedz
a widzisz już wiem dlaczego przestałem chodzić do kina

@Dwudziestydrugi: Bo nie byłeś w stanie ogarnąć, że można przyjść do kina te 20 minut później, żeby wejść prosto na film, a nie oglądać reklamy przed seansem, które nie są obowiązkowe i nikt nie sprawdza czy je oglądasz?
  • Odpowiedz
@Rad-X mogę zrozumieć większość co piszesz, ale nie to że doczepiasz się do Podsiadły. Niby jaki on ma wpływ kiedy zostanie wypuszczona jego reklama/informacja o tym, że będzie za chwilę film? Wściekłość możesz przekierować całkowicie na kina, nie na niego.
  • Odpowiedz
  • 20
@Mr_A: @haabero ja nawet nie narzekam na długość reklam, tylko jak są debilnie skonstruowane
1. powtarzanie tej samej reklamy jedna po drugiej
2. Instruowanie widza aby nie używał telefonu (dobra wiadomość, ale k---a 3 razy pod rząd?)
3. Zachęcanie zaraz po tym do wyciągnięcia telefonu aby zeskanować kod QR (i to jest reklama T-Mobile i Cinema City więc nie mogą winić że to zewnętrzna reklama)
  • Odpowiedz
  • 6
Niby jaki on ma wpływ kiedy zostanie wypuszczona jego reklama/informacja o tym, że będzie za chwilę film?

@Mirek_Cebula: od tego jest kontrakt gdzie może zabezpieczyć swoje warunki.
  • Odpowiedz
@Rad-X: Wejdz sobie na strone kina, zobacz kiedy konczy sie film i ile trwa, odejmij drugie od pierwszego i masz idealny czas kiedy zacznie sie film. Jak masz start 17:30 i koniec 19:30, a film trwa póltorej godziny to wiesz że pierwsze 30 minut to reklamy.
  • Odpowiedz
@Rad-X: ale po co chodzić do kina na reklamy? Ja zawsze przyjeżdżałem 20 minut po rozpoczęciu, potem dojść z parkingu, wchodzisz na salę jeszcze mija z 5 minut i dopiero zaczyna się film.
  • Odpowiedz