Aktywne Wpisy

janek_m +36
Nie wiem, czy to tylko moja głowa, czy faktycznie świat oszalał, ale odnoszę wrażenie, że nagle picie alkoholu stało się... passé. Nie mówię o patologicznym chlaniu na umór – to wiadomo, że słabe. Ale teraz nawet lampka wina do kolacji to dla niektórych powód do moralnej krucjaty.
I wiecie co? Śmieszy mnie to. Bo wygląda to trochę jak nowe religie. Ludzie, którzy jeszcze parę lat temu robili „kreskę” na imprezie i wciągali wszystko
I wiecie co? Śmieszy mnie to. Bo wygląda to trochę jak nowe religie. Ludzie, którzy jeszcze parę lat temu robili „kreskę” na imprezie i wciągali wszystko

szejk_wojak +25
#linux #c-----------t
Po raz pierwszy zainstalowałem tego słynnego Linuxa, w ostatecznym akcie poszukiwania zastosowania dla starego laptopa na którego nie mam pomysłu.
Chryste. Moja główna myśl to pic rel.
Przecież to g---o jest nieużywalne xD Ok, zainstalowałem na pałę Ubuntu więc może to dlatego (ale to chyba jest najpopularniejszy i najprostszy i wgl beginner friendly tak?), pobieram jeszcze Nobarę bo chcę zrobić coś pokroju HTPC do multimediów i lekkich gierek.
Po raz pierwszy zainstalowałem tego słynnego Linuxa, w ostatecznym akcie poszukiwania zastosowania dla starego laptopa na którego nie mam pomysłu.
Chryste. Moja główna myśl to pic rel.
Przecież to g---o jest nieużywalne xD Ok, zainstalowałem na pałę Ubuntu więc może to dlatego (ale to chyba jest najpopularniejszy i najprostszy i wgl beginner friendly tak?), pobieram jeszcze Nobarę bo chcę zrobić coś pokroju HTPC do multimediów i lekkich gierek.

źródło: jezu-wy-tu-tak-zyjecie-nietoperz
Pobierz
1. jeżeli już dajecie 3 reklamy pod rząd(sic!) aby schować telefon podczas projekcji, to nie dawajcie jako następnej reklamy z jakimś magenta gównem wymagającym skanowania kodu QR! (już po zgaszeniu świateł)
2. Podsiadło daunie, skoro już występujesz w reklamie "już za chwilę będzie Wasz film" to upewnij się że będziesz puszczany na samym końcu a nie po tobie jeszcze 10 minut innych reklam
3. Ogólnie puszczanie 10 reklam pod rząd od tego samego producenta (Tarczyński) wygląda jak praktyka pirackich stron internetowych walących reklamy ile wlezie niż na sensowny marketing
No wkurzyłem się trochę
#kino #film #rage
źródło: obraz_2025-03-24_090606025
Pobierz@Rad-X: przy takiej ilości reklam wiesz, że zdążysz wyjść i wrócić z żarciem zanim zacznie się film.
@Dwudziestydrugi: Bo nie byłeś w stanie ogarnąć, że można przyjść do kina te 20 minut później, żeby wejść prosto na film, a nie oglądać reklamy przed seansem, które nie są obowiązkowe i nikt nie sprawdza czy je oglądasz?
1. powtarzanie tej samej reklamy jedna po drugiej
2. Instruowanie widza aby nie używał telefonu (dobra wiadomość, ale k---a 3 razy pod rząd?)
3. Zachęcanie zaraz po tym do wyciągnięcia telefonu aby zeskanować kod QR (i to jest reklama T-Mobile i Cinema City więc nie mogą winić że to zewnętrzna reklama)
@Mirek_Cebula: od tego jest kontrakt gdzie może zabezpieczyć swoje warunki.