Aktywne Wpisy

waro +44
Szczerze? Mocno kibicuję Trumpowi tutaj.
Od dziesięcioleci w sojuszu NATO są państwa, które nie mają ochoty spełniać podstawowych nakładów na wojskowość. Jednocześnie korzystają ze wszelkich dobrodziejstw sojuszu, przede wszystkim w globalnym handlu. Nie płacą nie dlatego, że nie mają pieniędzy, a dlatego że liczą, iż za globalny porządek wiecznie będą odpowiadać Stany.
No a wujek Sam powoli traci cierpliwość, szczególnie że światowy układ sił się mocno zmienił. Niech ich dociśnie, tym bardziej
Od dziesięcioleci w sojuszu NATO są państwa, które nie mają ochoty spełniać podstawowych nakładów na wojskowość. Jednocześnie korzystają ze wszelkich dobrodziejstw sojuszu, przede wszystkim w globalnym handlu. Nie płacą nie dlatego, że nie mają pieniędzy, a dlatego że liczą, iż za globalny porządek wiecznie będą odpowiadać Stany.
No a wujek Sam powoli traci cierpliwość, szczególnie że światowy układ sił się mocno zmienił. Niech ich dociśnie, tym bardziej
źródło: 1000010884
Pobierz
luxixa 0
#gielda jaki śmieciach robi wam największy damage w portfelu

Jak plynnie zmienic prace? Chcialbym przejsc z firmy x do firmy y, dostalem informwcje od firmy y, ze umowa o prace jest u nich podpisywana pierwszego dnia pracy. Nie powinno byc czasem tak ze jest ona zawierana kiedy jeszcze pracuje w poprzedniej pracy? Czy to dopiero faktycznie 1szego dnia? Jak moge się zabezpieczyć, nie chcialbym sytuacji w ktorej daje wypowiedzenie, po czym firmw docelowa sie rozmysla i zostaje z niczym.
#praca #pracbaza #pracait
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników - dziękujemy! Wspomóż projekt
@odysjestem: W tym, że tu każdy chce każdego zrobić w uja: firmy uparły się na opcję wycofania oferty w ostatniej chwili - ja miałem nawet oczekiwanie, że najpierw przedłożę dowód, że złożyłem wypowiedzenie, a oni dopierow wtedy ruszą z przygotowaniem umowy xD