Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

żadnym nie potrafi odpowiedzieć czy jest za dopłatami dla banków i deweloperów ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@merciless85: Nawrocki nie dość że potrafi to nawet chce te dopłaty wpisać do konstytucji m.in. Przez zakaz wprowadzania podatku katastralnego xD Myślę że w tym starciu jeden robi dziwne ruchu stopa, a drugi już odleciał w kierunku księżyca XD
  • Odpowiedz
  • 5
@Grzesiok szkoda, że nie umie nic mądrego w tych 5 językach powiedzieć, a jak małpuje to z uwaga:
Jaruzelskiego XD

W pale się to nie mieści
parafrazując dupiarza XD
  • Odpowiedz
@Grzesiok: myślałem, że ilość władanych języków to kwalifikacje dla tłumacza, a nie prezydenta. Nie ważne ile języków zna, jeśli w każdym z nich gada głupoty.
  • Odpowiedz
  • 2
@Grzesiok zawsze mnie bawi ten argument kolorowych, że Trzaskowski mówi w tylu językach xD a co to ma do jego poglądów politycznych? To jakby ogrodnik się chwalił, że posadził tyle sadzonek i się przyjęły ale o górnictwie to ma takie zdanie... XD
  • Odpowiedz
@Grzesiok: Dupiage nauczył się języków by narzekać na Polskę i być konfidentem w innych krajach europejskich ( ͡° ͜ʖ ͡°) Takiego prezydenta Polska nie potrzebuje. czaskoski niczym polska kamala - niech wyp dala ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@Grzesiok: HAHAHAHA w życiu nie przypuszczałem że tak pelikany od Nawrockiego i Mentzena się zesrają przez tak prostego baita. ( ͡ ͜ʖ ͡) wzruszająca jest wasza lojalność wobec pucia i tego który nie umie odpowiedzieć co z UE
  • Odpowiedz