Aktywne Wpisy

AaAnAh +247
Jechałem kiedyś samochodem z takim gościem, który myślał, że czym później zatankuje auto na stacji, tym dalej później dojedzie (miał przy sobie 20zł) Minęliśmy kilka stacji, a on przy każdej mówił, że na kolejnej zatankuje. Aż w końcu zabrakło paliwa i pchaliśmy jego gruza na najbliższą stację xd W ogóle nie rozumiał, jak mu tłumaczyliśmy, że to obojętne, czy zatankuje teraz, czy za 10km, bo w baku będzie tyle samo paliwa. Kranik

Hannnah +500

Z zasady nie kupuję w Media Expert ani w Euro RTV AGD. W pierwszym mają wiecznie urodziny, a w drugim robią problemy z jakąkolwiek reklamacją czy naprawą gwarancyjną.
W ogóle z-----y ten nasz kraj. Przykład masła, które jest wiecznie na promocji, a standardowo
Z tymi TIR-ami, to bym poczytał jeszcze. Mój dobry kolega jeździ tirem na Anglię, z tego co mówił to zarobki rzędu 12k miesięcznie do ręki, ale znowu większość wypłaty na czarno, wszystko kombinowane jak tylko można, żeby pracodawcy wyszło
@Schwarzfahrer: to z umową do PIP i pracodawca ma pozamiatane. Ale lepiej dać sobą pomiatać jak ścierka a potem płakać na wykopie xd
To musi być jakiś troll albo ktoś twojego kolegę nieźle robi w bambuko xDDD
No tak, zgadliście - minimalna.
10 koła w kurs (tylko dlatego tak tanio, bo już mam C+E) z kwalifikacją wstępną, odpowiedzialność za ludzi których wieziesz i dostajesz minimalną XD
Żeby to szybciej padło, może