Aktywne Wpisy

MonazoPL +125
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: santander 1060
Pobierz
FejsFak +30
Jak oceniacie zabezpieczenia? #stepujacybudowlaniec
źródło: Screenshot_20251115_143319
Pobierz

Wyjechałem 11 lat temu i za cztery dni pracy mam 800 funtów za 5 dni niemal 1000 funtów tygodniowo (mogę pokazać faktury)
Proponują bym robił po 6 dni, więc miałbym około 1200funtów tygodniowo, ale nie chcę, bo mam rodzinę, zycie prywatne
Tylko w okresach, gdzie jest wiekszy ruch to biorę 6
@siadaj_Kulson: jak Ukraińcom Rosja zabiera kraj to to jest raczej problem z Ukrainą.
co do bania się, to mediak bardzo pilnuje, aby przypadkiem doradca - robak nie próbował czegoś robić, albo się stawiać. przykład - parę lat temu była spontaniczna akcja, gdzie ktoś się jebnął i wysłał maila na wszystkie sklepy czy jest prąd czy coś w ten deseń, akcja nabrała rozmachu, pojawiła się grupa na fb gdzie pracownicy się dodawali i była gadka o wszystkim,
@97Turbo ciekawe kiedy w końcu to zmienią. Bo jestem pewien, że mieli to zrobić jakoś w zeszłym roku albo nawet i wcześniej.
Komentarz usunięty przez autora
@Schwarzfahrer: A dziwisz się? Moja dawna przyjaciółka została w mniejszym mieście. Jak słucham jej historii o pracy, to jakbym przeskoczyła do alternatywnej rzeczywistości. Jeden janusz nie zapłacił wcale, drugi janusz nie płacił ZUS-u za pracowników przez kilka miesięcy. Zatrudnienie
Może mógłbym Cie poduczyć czegoś, jak co priv