Wpis z mikrobloga

@Schwarzfahrer: W Polsce się smieją, ze patola wyjechała, ale nie, patola została i się na to godzi, co ten kraj im serwuje
Wyjechałem 11 lat temu i za cztery dni pracy mam 800 funtów za 5 dni niemal 1000 funtów tygodniowo (mogę pokazać faktury)
Proponują bym robił po 6 dni, więc miałbym około 1200funtów tygodniowo, ale nie chcę, bo mam rodzinę, zycie prywatne
Tylko w okresach, gdzie jest wiekszy ruch to biorę 6
  • Odpowiedz
próbowałeś się uczyć czy coś? bo jak ci imigrant zabiera/ blokuje pracę to to jest problem z tobą raczej.

@siadaj_Kulson: jak Ukraińcom Rosja zabiera kraj to to jest raczej problem z Ukrainą.
  • Odpowiedz
@assninja: tak xD hasło to samo dalej
co do bania się, to mediak bardzo pilnuje, aby przypadkiem doradca - robak nie próbował czegoś robić, albo się stawiać. przykład - parę lat temu była spontaniczna akcja, gdzie ktoś się jebnął i wysłał maila na wszystkie sklepy czy jest prąd czy coś w ten deseń, akcja nabrała rozmachu, pojawiła się grupa na fb gdzie pracownicy się dodawali i była gadka o wszystkim,
  • Odpowiedz
@tomek001Hej: masz bodajże 30 dni na odstąpienie mailowo do ubezpieczyciela aby zwrócili Ci zapłaconą składkę. tyczy się to i pełnych kwot i tych rozdzielonych na 10 płatności. w OWU ubezpieczenia to jest
  • Odpowiedz
@Schwarzfahrer: to już lepiej iść na cieciówe i mieć spokój. I olej tego TIRa, jak już to bus i lokalne kursy. Albo próbuj sił na CNC i pokrewnych jak jesteś kumaty.
  • Odpowiedz
Kobiet w wieku 20+ nie ma. W sensie są te co wpadły, ew jakieś karyny co są w związkach z sebkami. Reszta pojechała na studia do dużego miasta, lub za granicę.

@Schwarzfahrer: A dziwisz się? Moja dawna przyjaciółka została w mniejszym mieście. Jak słucham jej historii o pracy, to jakbym przeskoczyła do alternatywnej rzeczywistości. Jeden janusz nie zapłacił wcale, drugi janusz nie płacił ZUS-u za pracowników przez kilka miesięcy. Zatrudnienie
  • Odpowiedz