Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 51
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 243
@s0bieskii Jest mi zwyczajnie wstyd za to jakimi pierdołami się na codzień przejmuję. To są prawdziwe ludzkie dramaty. Dużo zdrowia dla Ciebie twardzielu i jeszcze więcej szczęśliwych chwil. Cieszę się że się odezwałeś.
  • Odpowiedz
  • 14
@Piotrek2000: Cieszy mnie to! Zauważyłem że zazwyczaj Ci starsi lekarze to straszny beton i brak im wiedzy i empatki, z kolei młodsi są zaangażowani i im się chce. Myślę że system w Polsce zajeżdża młodych lekarzy i na starość robią się skamieniali
  • Odpowiedz
@s0bieskii: współczuję chlopie tego co musiałeś przeżyć, jak już ktoś wyżej pisał, aż wstyd czym się przejmuję w swoim życiu. Mam nadzieję, że będziesz miał odpowiednio dużo zdrowych lat, aby się jednak ten średni poziom satysfakcji z życia odpowiednio podniósł.
  • Odpowiedz
  • 5
@digupherbones o dziwo nie cała służba, dobrze dofinansowane szpitale ogarniają temat, mamy sporo opcji leczeni, nowe leki, lekarzy na światowym poziomie którzy wykładają na konferencjach i którym naprawdę zależy. Ale jest też ta druga strona medalu która nie wygląda tak pięknie
Koniec końców to i tak w tej Polsce nie mamy tak źle patrząc na jakiś Wietnam, Brazylię czy nawet USA i wiele wiele więcej krajów
  • Odpowiedz