Aktywne Wpisy

BeDoEl +23
Muszę się wyżalić ehh
Pojechaliśmy z narzeczoną na wakacje do Egiptu. Początkowo nastawienie fajne, coś nowego, ciepło, ładny basen, plaża. Fajnie.
Czar prysł już pierwszego dnia gdy chcieliśmy ogarnąć kartę SIM do internetu. Jakiś frajer na ulicy zaprowadził nas do sklepu z jebitnym logiem Orange.
Oczywiście wiedziałem, ze mnie naciągną, nie wiedziałem tylko jak bardzo. Dogadaliśmy się na dwie karty po 15 GB internetu za 20 USD xD po włożeniu nam kart chłop woła
Pojechaliśmy z narzeczoną na wakacje do Egiptu. Początkowo nastawienie fajne, coś nowego, ciepło, ładny basen, plaża. Fajnie.
Czar prysł już pierwszego dnia gdy chcieliśmy ogarnąć kartę SIM do internetu. Jakiś frajer na ulicy zaprowadził nas do sklepu z jebitnym logiem Orange.
Oczywiście wiedziałem, ze mnie naciągną, nie wiedziałem tylko jak bardzo. Dogadaliśmy się na dwie karty po 15 GB internetu za 20 USD xD po włożeniu nam kart chłop woła

mirko_anonim +135
✨️ Zdegenerowane społeczeństwo: Czy to tylko ja to widzę? Ⓘ
Czy to tylko ja to widze, czy prawie całe społeczeństwo jest zdegenerowane i każdy patrzy tylko na koniec swojego nosa?
Nikt nikomu nie zwraca uwagi jak się źle zachowuje, a jak już komuś sie zwróci uwagę to dostanie się w odwecie obelgi i brednie jakby się niewiadomo jaką zbrodnie popełniło. I tacy degeneraci się zaczynają coraz bardziej rozpychać łokciami w społeczeństwie jak ten co
Czy to tylko ja to widze, czy prawie całe społeczeństwo jest zdegenerowane i każdy patrzy tylko na koniec swojego nosa?
Nikt nikomu nie zwraca uwagi jak się źle zachowuje, a jak już komuś sie zwróci uwagę to dostanie się w odwecie obelgi i brednie jakby się niewiadomo jaką zbrodnie popełniło. I tacy degeneraci się zaczynają coraz bardziej rozpychać łokciami w społeczeństwie jak ten co

Mój ojciec sobie to niedawno kupił bo u niego w pracy koledzy też mają i sobie nabijają butlę z CO2 w robocie, ale nie za bardzo wiem jakie są zalety tego typu urządzeń w obecnych czasach, gdy gazowaną wodę/napoje można kupić w każdym sklepie
@Catmmando: bez przesady. Wprawdzie oryginalne butle sodastream mają przebitkę cenową z kosmosu, ale są firmy które ładują je za 20zł. Mnie starcza jedna na ok. 3 miesiące. Koszt kilkadziesiąt razy mniejszy niż kupowanie plastikowej wody w sklepie.
@EgzeQTroll:
bo masz racje, to co do zasady, po prostu nie ma sensu (finansowego)
no chyba ze ktos ci za darmo bedzie nabijac gaz... jak sie
@Wiskoler_double:
Takie p--------o,
@Wiskoler_double: Wytknąłem Twoją hipokryzję i już życzysz mi śmierci? Extra!
- nie trzeba dźwigać
- napoje wychodzą taniej (nabicie butli to 20-25 zł), chociaż jak doliczysz koszt urządzenia to oczywiście trochę zajmie zanim się zwróci
- robię ile chcę i kiedy chce
- nie noszę zgrzewek wody/napojów, niby trzeba chodzić po gaz ale zależnie od używania od 30 do 60 l napoju więc o wiele rzadziej
- mniej śmieci - zarówno wygodniejsze jak i