Aktywne Wpisy

#nieruchomosci #gospodarka #gielda Jak to możliwe, że w Polsce obecnie najlepiej rozwijają się proste zawody, jak budowlaniec czy pracownik dyskontu? Dlaczego płace w tym sektorach stają się coraz wyższe w porównaniu do stanowisk specjalistycznych?
Trzeba cofnąć się do 2015-2016 r. kiedy wdrożony zostaje program 500+. Jest to rodzaj koniunktury na kredyt: Państwo zadłuża się, a obywatele dostają socjal i wydają go na podstawowe potrzeby (ponieważ program obejmuje
Trzeba cofnąć się do 2015-2016 r. kiedy wdrożony zostaje program 500+. Jest to rodzaj koniunktury na kredyt: Państwo zadłuża się, a obywatele dostają socjal i wydają go na podstawowe potrzeby (ponieważ program obejmuje

mirkax +1509
Od jakiegoś czasu noszę przy pasku ręczny przeciwpancerny pocisk kierowany FGM-148 Javelin — widocznie, bez chowania. I powiem Wam jedno: ludzie inaczej patrzą. Widać, że wzbudzam respekt, zwłaszcza u tych, co zwykle są zbyt pewni siebie albo zaczynają szukać zaczepki.
Dzięki temu czuję się pewnie, wiem, że w razie czego mam czym się obronić. Nie muszę się bać, że ktoś będzie próbował mnie zastraszyć czy narzucać mi swoje zdanie. To ja mam kontrolę
Dzięki temu czuję się pewnie, wiem, że w razie czego mam czym się obronić. Nie muszę się bać, że ktoś będzie próbował mnie zastraszyć czy narzucać mi swoje zdanie. To ja mam kontrolę

źródło: 214
Pobierz
Mój ojciec sobie to niedawno kupił bo u niego w pracy koledzy też mają i sobie nabijają butlę z CO2 w robocie, ale nie za bardzo wiem jakie są zalety tego typu urządzeń w obecnych czasach, gdy gazowaną wodę/napoje można kupić w każdym sklepie
A tak lejesz wode z kranu, naciskasz i masz gazowana.
Ale fakt - wszystko zalezy od tego ile tej wody pijesz. Ja jestem sam, mam i nie narzekam.
Kumpel z roboty jest wniebowziety. Rodzina 2+2 i duzo wody pija. 2x zgrzewka na tydzien to
uzależnienie od ciągłego doładowywania, stałego dokupywania produktów eksploatacyjnych czyli finalnie taka subskrypcja na produkt
ostatnie miesiące to masowa kampania marketingowa, żeby to wcisnąć każdemu wszędzie bo właśnie widzę, że jak grzyby po deszczu w domach u znajomych/rodziny się nagle pojawiają te ustrojstwa
@EgzeQTroll: Pierwsza i najważniejsza zaleta jest taka, że nie trzeba dźwigać ze sklepu butelek pełnych wody. Drugą zaletą jest to, że możesz sobie nagazować wodę w takim stopniu, w jakim lubisz. Odkąd mam Sodastream to woda gazowana ze sklepu już mi nie smakuje i jest przeważnie za słabo gazowana. Minusem (niewielkim) jest konieczność częstego mycia butelek oraz filtrowania i przechowywania
@EgzeQTroll: żaden fenomen, kiedyś w PRL były syfony, teraz masz saturatory, ja nabijam za 10zl sztuka przy pięciu nabojach, lubię mocno gazowane i takie właśnie mam dzięki saturatorowi
@Catmmando: czy... czy ty się właśnie zesrałeś o saturator do kranówy?
w sklepie takiej nie ma
@assninja: Jest.