Wpis z mikrobloga

@ZielonyWtychSprawach: albo wie co ten tatuaż oznacza i zrobiła go świadomie, albo nie wie i z-----a sobie skórę bO jEsTeM tAkA iNnA nIż WsZyStKiE (=== moim mózgiem jest tiktok). W obu przypadkach dyskwalifikacja.
  • Odpowiedz
@gorobei: Może być też tak, że OP chciałby umić w angielski bo jakby zrobił research a nie czerpał wiedzę z komentarzy na twiterze to by się dowiedział że motyl oznacza jakieś traumatyczne przeżycie/ zmianę/ przemianę w życiu a nie duży przebieg xDD
  • Odpowiedz
@ZielonyWtychSprawach: Nie ma znaczenia, czy to róża, motylek czy delfin – dziewczyna zapytała koleżanek, czy to dobry pomysł, a one wszystkie poklepały ją po plecach. Ot, historia każdego tatuażu u kobiet.
  • Odpowiedz
chodzi o jej wydatne wargi sromowe przypominające motyla ( ͡° ʖ̯ ͡°) sam sobie odpowiedz ile trzeba przejść zeby takie miec
  • Odpowiedz
@ZielonyWtychSprawach: mam to w sumie w dupie, dlatego że jak poznawałem laski, to żadna nie miała tatuaża, a teraz w późniejszy wieku to nikogo nie poznaję. Nie mniej jakbym miał kogoś poznać jeszcze to myśle że miałbym gdzieś to czy ma tatuaż czy nie, są setki dużo ważniejszych spraw w człowieku. odrzuciło by mnie jedynie jakby całe ciało miała zawalona tatuażami, że więcej atramentu niż skóry.
  • Odpowiedz