Wpis z mikrobloga

@ZielonyWtychSprawach: jakiś redpillowiec fajnie analizował te tatuaże - kiedyś się zastanawiałem dlaczego "motyl" jest taki popularny a to symbolizacja właśnie takich "ulotnych" dziewczyn + często daddy issues ale nie pamiętam dokładnie dlaczego.

ogólnie wniosek był taki, i uważam, że prawdziwy, to co ludzie tytułują ma znaczenie
  • Odpowiedz
@To_The_Moon: Osobiście uważam że ludzie którzy piszą w stylu ja i moja kobieta powinni się nadawać na psychiatryczne XD ale to tylko moja skromna opinia. W sumie to napisałeś esej ale dalej mi nie odpisałeś na pytanie aczkolwiek widząc ile masz w sobie jadu i goryczy to nawet nie chce wiedzieć jaki masz proces myślowy bo z pewnością jest zaburzony.

A to co robisz do innych to jest po prostu pogarda
  • Odpowiedz
@SarahC ja to tak czytam i nie potrafie skumać, czemu ten purchlak tak się tutaj sadzi i pisze o jakichś wymyślonych kobietach, które to on niby spotyka w tej swojej fantastycznej wizji. Koles traktuje innych jakby byli złem wcielonym, no już ja widzę jak on funkcjonuje poza domem gdzie trzeba z jakimś żywym czlowiekiem czasem cywilizowanie porozmawiac, a nie daj boże ktoś będzie miał rękaw to @To_The_Moon chyba się w
  • Odpowiedz