Wpis z mikrobloga

@Shoujiki: Krzysiu już przekazał swoje potężne, sondażowe 1,5% poparcia wyborców, 10-15 tysięcy wirtualnych podpisów oraz poparcie emigracji w Brighton na Nawrockiego czy jeszcze negocjuje z Mentzem?
  • Odpowiedz
Ale ten jeden raz spotkała się z nim po przesłuchaniu w jego sprawie. To musiała być śmiertelnie poważna rozmowa z capo Kaczyńskim.
  • Odpowiedz
@Shoujiki Krzysio jest głupawy ze nie rozumie, że ktoś może umrzeć ze starości nawet na kiblu. Z pewnością stres nie pomaga, ale ten człowiek ma głupawe myślenie na chłopski rozum.
  • Odpowiedz
@Shoujiki: w sumie racja. Znam osoby z którymi mogę gadać cały czas, ale zdarza mi się spotykać też takie, że po jednej rozmowie z nimi mam ochotę się zabić. Widać Wrzosek z tej drugiej kategorii, a Kaczyński z pierwszej.
  • Odpowiedz
Tuskoboty - kobieta umarła, a wy już robicie hejterskie wpisy na wypoku, żeby atakować niezależnego dziennikarza?

Przecież Stanowiski nie twierdzi, że kobieta zmarła z powodu przesłuchania.

On komentuje inbę, która się zadziała wokół sprawy. I komentuje reakcje PiSu i to jak próbują z p. skrzypek zrobić męczennika oraz instrumentalnie i cynicznie wykorzystać tę śmierć.

Komentuje
  • Odpowiedz