Wpis z mikrobloga

@zackson: najlepsze, że wstawili jakiś losowy standardowy tablet zamiast zegarów i nawet nie chciało im się dostosować deski do tego xD nie mówiąc o szaleństwach typu zainstalowanie ekranu zrobionego na zamówienie pod ten model.
  • Odpowiedz
najgorsze to jest pozbycie się przełącznika biegów z tunelu środkowego na prawą manetkę przy kierownicy. Dzięki temu wycieraczki już nie są tam gdzie we wszystkich autach, tylko dokomponowali dodatkowe funkcje do manetki kierunkowskazu. I np teraz nie da się jednym palcem przełączyć wycieraczek

@WybuchowyCzajnik: zdecydowanie nie we wszystkich autach było tak jak piszesz. Jedna manetka od kierunków i wycieraczek jest w Mercedesach od lat. I jak masz czujnik deszczu to
  • Odpowiedz
@kepinsky: @skate1: generalnie jest zajebisty ten rozklad.
ale w moim a6 (2019) googlemaps nie da sie wrzucic na deske (wyswietla sie kompas). w nowszych wiem ze mozna wiec jak cos to trzeba sprawdzic
  • Odpowiedz
@r5678:

Nie chce żeby mi ciągle chodziła sprężarka i nawiewy. klimę włączam tylko wtedy jak jest za gorąco i na trasie, wtedy ustawiam sobie temp i auto, bo na trasie zmieniają się warunki i przy manualu wkurza że musisz ciągle poprawiać i wraz jest źle, bo albo za mocno albo za słabo, a przy auto samo się robi.

a tak poza tym to funkcję jaką wykorzystuje to przycisk przedniej szyby,
  • Odpowiedz
@gupi_ja:

ja nie zawsze mam chęć na np. 23°C w kabinie. Szczególnie ma to związek z sytuacją pogodową na zewnątrz, przy takich - 10°C dłużej rozgrzewa się wnętrze samochodu, więc na początku ustawiam wyższą temperaturę. Wiem, może jestem dziwny, ale tak robię ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ty chyba mówisz o manualnej xD
Przecież ustawiając na 23 nie oznacza że powietrze o takiej
  • Odpowiedz
hmyy, nie wiem jak Ty, ale ja nie zawsze mam chęć na np. 23°C w kabinie. Szczególnie ma to związek z sytuacją pogodową na zewnątrz, przy takich - 10°C dłużej rozgrzewa się wnętrze samochodu,

@gupi_ja: dlatego w porządnych samochodach jak Laguna 3 są przyciski "soft" i "fast".
  • Odpowiedz
@zackson: potwierdzam. Jezdze poprzednim modelem z '23 i ta nowa deska to jest jakas abominacja. Serio, nie bede jej wymienial na nowszy model przy koncu leasingu.
  • Odpowiedz
@r5678: nie kupiłbyś bo Cię nie stać . Straszny kraj , strasznych ludzi . A ten portal to już w ogóle. Bańka jakiś zjebow 😂 Z 15 lat temu można było jeszcze spotkać tu jakiś wartościowych ludzi. Zaglądam co jakiś czas i nie dowierzam że wy tu tak żyjecie w Swojej wizji świata "Wykopki" 😂
  • Odpowiedz