Wpis z mikrobloga

• 822
@zackson: porażka. Ale mają robić zmiany i wracać do przycisków. Zobacz jeszcze że deska ma kształt na zwykły licznik a wsadzony ekran tak że daszek nie pasuje. Co oni zrobili to się w pale nie mieści. W ogóle bym takiego auta nie kupił bo gorzej się nie da zrobić.
jeszcze mogliby wrócić do lóg, a nie arialem nazwa marki na klapie czy kierownicy. wygląda to mega tandetnie.
  • Odpowiedz
@zackson a weź się nią przejedź i zacznij coś klikać w ten ekran. Zaraz drze mordę ze tak nie wolno i co chwilę pika jakieś ostrzeżenie. A te pokrętła niby bajer ale weź tego po używaj trochę to po prostu ergonomiczna tragedia. I nie wiem czy to kwestia niedopracowanego softu ale czasami lagi tego wyświetlacza potrafią być mocno frustrujące. Może to poprawili ale te pierwsze wersje były chyba beta.
  • Odpowiedz
@PiotrFr: chociażby od sterowania nawiewem, bo to są pseudo pokrętła smart dials. masz w nich małe ekrany i wraz musisz się patrzeć na to i dziubać i jak na zegarku ustawiać na małym ekraniku lub przenosi do dużego. wszystko w to wbudowali, nawet wentylowane czy grzane fotele.
Obejrzałem teraz nawet kilka filmików i wraz nie wiem jak ustawić tymi smartdials kierunek nawiewu czy włączyć grzany fotel ¯\(ツ)/¯
zajebiste rozwiązanie, nie
  • Odpowiedz
@zackson: A mi się to podoba. Ale - oglądałem testy tego Superba na yt i problemy z tym są w detalach i szczegółach - te pokrętła są przekombinowane, brakuje jednak paru fizycznych przycisków do czegoś tam s ten tablet wciśnięty pod daszkiem to lekka wtopa. No i ten plastik jak z bliska spojrzysz to jest takie byle co. W bliźniaczym Passacie wnętrze jest brzydsze, elementy wykończenia ma jak z kosmicznej
  • Odpowiedz