Aktywne Wpisy

ibleedforyou +822
Twoja stara mieszka w bloku rysunkowym

Małe przypomnienie:
Jeśli umrzesz dziś, w ciągu kilku dni ktoś inny zajmie twoje miejsce. Weź urlop. Korzystaj z L4, gdy tego potrzebujesz.
Wyłącz powiadomienia po pracy.
Postaw siebie na pierwszym miejscu.
Jeśli umrzesz dziś, w ciągu kilku dni ktoś inny zajmie twoje miejsce. Weź urlop. Korzystaj z L4, gdy tego potrzebujesz.
Wyłącz powiadomienia po pracy.
Postaw siebie na pierwszym miejscu.

W pewnym momencie zrozumieliśmy, że siedzimy w tym bagienku zwanym życiem razem i musimy się trzymać razem, żeby to miało sens. Praktykujemy rozmowę zamiast kłótni i obrażania się na siebie, jak na dorosłych, cywilizowanych ludzi przystało.
źródło: image_picker_E029D709-902E-45DF-BB53-E856AFA20F1D-42870-000041646A283CC4
PobierzŻeby nie było jestem w podobnej sytuacji i najgorsze jest chyba to odrzucenie przez drugą osobę że miało się tak samotne życie.
źródło: 71504A69-A2A3-4C46-8915-D9016ACCA8BC
Pobierzna początku jest "a jak ktoś znajomy zobaczy? ale będzie przyps"
tym bardziej jak kiedyś ludzie znaleźli zdjęcie szefowej na sympatii i pokazywali sobie "o popatrzcie! jakie ogłoszenie"
ale potem jest refleksja "no i właściwie co z tego? ktoś przeczyta, może pokaże znajomemu i nawet razem się pośmieją, ale w jaki sposób mnie to dotyka? w
@heniek_8 dokładnie, nie ma co się przejmować bo cokolwiek się nie zrobi to zawsze znajdzie się ktoś kto będzie oceniał. Najczęściej i tak nie powiedzą tego w twarz tylko gdzieś za plecami więc tym bardziej ch
jak masz szpare to jesteś na wygranej pozycji, uwierz mi.
Do lozka tak, ale nie do zwiazku.
@
@Ana77: Trzymaj się tam, ale z twojego opisu wynika, że już jest bardzo źle.