Aktywne Wpisy

Nigdy nie kręciły mnie te typowe, laleczkowate, idealne twarze. Zawsze gustowałem w kobietach z nietypową, można powiedzieć "brzydką" urodą. Jest w tym coś… charakterystycznego i pociągającego.
#p0lka #logikarozowychpaskow #tinder #blackpill #ciekawiebrzydkiekobiety #rozowepaski
#p0lka #logikarozowychpaskow #tinder #blackpill #ciekawiebrzydkiekobiety #rozowepaski
źródło: profile-1707303333-0bdd0e2a166225c6bc8769c0b2a7a370
Pobierz
Qurvinox +67

nocna jest proszę miłym być
Sam mam 35 lat i mam takie znajome i niektóre z nich potrafią się przyznać do błędów, a nawet i zagadać po 7-8 latach do typa i wyrazić zainteresowanie
To jest po prostu piękne, że mężczyźni się w końcu przyzwyczajają do
Lataj po swiecie i baw sie dobrze. Jestem w tym samym wieku, szybko zidentyfikowalem problem - po prostu w innych miejscach moja wartosc jest 2137x wyzsza niz w polsce. Siedze w Azji i czuje sie jak celebryta, bo codziennie ludzie mnie zagaduja i robia sobie ze mna zdjecia. Kobiety tutaj bardzo lubia bialych, wiec zawsze ktoras chce sie umowic i milo spedzic czas
Kotka szkoda.
Jaka rada mogę służyć .
Pierwsze sprawa to napewno zero myśli że wstyd ci za swoje życie.....Nie patrz wstecz czy coś osiągnąłeś czy nie...bo w życiu to niema znaczenia.
Liczy się tu i teraz.
Zawsze możesz zacząć wszystko od nowa.
Moja propozycja to faktycznie spróbuj na portalach randkowych...ale narazie badaj rynek...popisz sobie z kimś...daj sobie jeszcze czas, nic na szybko.
I wielkie współczucie za zwierzaczka