Wpis z mikrobloga

Leże w łózku z kotem i ryczę. Z wieloma rzeczami sobie w życiu poradziłam, ale wykańcza mnie psychciznie, że nikt mnie nie chciał. Tak mi to zryło psychikę, że boję się nawet wrzucić zdjęcie na aplikację randkową.Jak mam kogoś poznać jak wstyd mi za swoje życie?
Samotność jest trudna, wszystkie radości smutni dzielisz tylko ze sobą.Nie ma tego jak rozpracować i rozładowac całe napięcie przeżywając to z kimś.
Słyszałam, że życie w pojedynkę to nie życie. Ja wierzyłam calą swoją młodość, że tak żyć można, bo ludziom nie można ufać. Może jednak jestem twarda skoro mając duże problemy psychiczne nie myślałam w desperacji, żeby kogoś znaleść by było łatwiej ¯\(ツ)/¯

Moje zwierzątko umiera na raka, a ja nawet nie mam z kim podzielić sie tym smutkiem.Nawet nie opowiadam o tym nikomu, bo byłyby drwiny, że stara panna przejmuje sie jakimś kotem.
Głaszcze jego kościste ciałko i pomagam mu czyścić futerko - będę musiała się z nim pożegnać niedługo, kiedy będzie bardzo zle.Zastanawiam się po c--j mi to samotne życie.

#depresja #zalesie #niebieskiepaski #rozowepaski #zwierzeta #koty
  • 244
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Ana77: nie no serio - w młodym wieku nie chciałaś się wiązać, a teraz dostrzegasz, że czas biegnie i faceci w Twoim wieku są mega wybredni albo odpuścili związki.
Sam mam 35 lat i mam takie znajome i niektóre z nich potrafią się przyznać do błędów, a nawet i zagadać po 7-8 latach do typa i wyrazić zainteresowanie
To jest po prostu piękne, że mężczyźni się w końcu przyzwyczajają do
  • Odpowiedz
  • 57
@saddlebag: Wyraznie napisałam - nikt mnie nie chciał. Zero zainteresowania. Natomiast też nie szukałam specjalnie, bo moja kondycja psychiczna była kiepska.
  • Odpowiedz
  • 46
@ChillExecutiveOfficer: Nie mam pojęcia jacy są faceci czy w moim wieku czy w innym, bo się mną nigdy nie interesowaliście XD Zresztą boję się was.
Do jakich błędów się mam przyznać? Że nie umiałam sobie dać rady ze zrytą psychiką? Myślisz, że ktoś normalny by mnie wziął? Szkoda, że nie próbowałam, ale cóż - nie było łatwo z depresją i fobia społecznä.
Ja też jestem przyzwyczajona do samotnoścj, to nie
  • Odpowiedz
  • 83
@Ana77 bardzo mi przykro mirabelko (,) nie wiem nawet co ci powiedzieć. Samotność rzeczywiście jest do d--y ale lepiej być samemu niż z byle kim. Alkoholicy, hazardziści, narcyzi, redpillowcu, tego jest dzis pełno. Czasem jest tak że jak już wejdziesz z takim w związek to trudno się wyrwać z różnych przyczyn. Wtedy okazuje się że samotność wcale nie jest taka zła.
Ten mit romantycznej miłości która miała
  • Odpowiedz
@Ana77: Ja wiem czy 34 lata to już taka starość? Dzisiaj coraz więcej młodych woli starsze. Głownie dlatego, że młode mają siano w głowie, a starsze wiedzą czego chcą i lubią spokój, tak samo jak faceci.
  • Odpowiedz
@Ana77:

nie, 34

Lataj po swiecie i baw sie dobrze. Jestem w tym samym wieku, szybko zidentyfikowalem problem - po prostu w innych miejscach moja wartosc jest 2137x wyzsza niz w polsce. Siedze w Azji i czuje sie jak celebryta, bo codziennie ludzie mnie zagaduja i robia sobie ze mna zdjecia. Kobiety tutaj bardzo lubia bialych, wiec zawsze ktoras chce sie umowic i milo spedzic czas
  • Odpowiedz
  • 275
@Ana77: nie ma laski tak brzydkiej i tak s----------j emocjonalnie żeby żaden facet jej nie chciał, u mnie na osiedlu jest menelica z FAS, nie ma zębów i chodzi w oszczanych gaciach a i tak znalazła sobie faceta
  • Odpowiedz
@Ana77 rano w gorących był wpis jakiegoś 22 latka, który narzekał że żadna go nie chce bo jest za niski. Odezwij się do niego. Podobne redflagi macie sądząc po wypowiedziach, może się dogadacie.
Kotka szkoda.
  • Odpowiedz
@Ana77: Nie ważne co robisz i jak wyglądasz. Najgorzej jest się ruszyć. Poszukaj jakiejś grupy biegaczy czy rowerowców. Tam ludzie też mieli swoje problemy i nikt ich nie osądzał. Po czasie, gdy ich lepiej poznasz zobaczysz, że nie jesteś sama i każdy ma jakieś demony w głowie. Szklana zawsze do połowy pełna.
  • Odpowiedz
@Ana77 o mój rocznik, to pozdrawiam.
Jaka rada mogę służyć .
Pierwsze sprawa to napewno zero myśli że wstyd ci za swoje życie.....Nie patrz wstecz czy coś osiągnąłeś czy nie...bo w życiu to niema znaczenia.
Liczy się tu i teraz.
Zawsze możesz zacząć wszystko od nowa.
Moja propozycja to faktycznie spróbuj na portalach randkowych...ale narazie badaj rynek...popisz sobie z kimś...daj sobie jeszcze czas, nic na szybko.
I wielkie współczucie za zwierzaczka
  • Odpowiedz