Aktywne Wpisy
enterprize +129

karski +2
Wszedłem sobie sprawdzić tego całego ajemge1. Dobrze zrozumiałem, że gość jest na jdg i nie ma absolutnie żadnego pojęcia o płaceniu podatków?
#ajemge1
#ajemge1
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Samotność jest trudna, wszystkie radości smutni dzielisz tylko ze sobą.Nie ma tego jak rozpracować i rozładowac całe napięcie przeżywając to z kimś.
Słyszałam, że życie w pojedynkę to nie życie. Ja wierzyłam calą swoją młodość, że tak żyć można, bo ludziom nie można ufać. Może jednak jestem twarda skoro mając duże problemy psychiczne nie myślałam w desperacji, żeby kogoś znaleść by było łatwiej ¯\(ツ)/¯
Moje zwierzątko umiera na raka, a ja nawet nie mam z kim podzielić sie tym smutkiem.Nawet nie opowiadam o tym nikomu, bo byłyby drwiny, że stara panna przejmuje sie jakimś kotem.
Głaszcze jego kościste ciałko i pomagam mu czyścić futerko - będę musiała się z nim pożegnać niedługo, kiedy będzie bardzo zle.Zastanawiam się po c--j mi to samotne życie.
#depresja #zalesie #niebieskiepaski #rozowepaski #zwierzeta #koty
Zamień sobie planszówki na gry wideo i masz to samo. Tylko konsola kosztuje 2000 PLN I potrzebuje prądu, a szachy 50
@Ana77: no sory, ale zacznij od siebie. Nie ma cudów i jakiś powód musi być.
Albo jesteś gruba/brzydka, albo masz problemy z głową (których nie jesteś świadoma), albo obie opcje, albo w drugą strone: masz problemy przez bycie zajebista kiedyś i nagle czar prysł, a Ty mentalnie pozostałaś 12 latką.
Co do kotełła to dy nadejdzie ten potworny moment rozstania, nie czekaj tylko weź nowego. Nie warto cierpieć bez sensu, oraz jest tyle biednych kotów, że jest co kochać i ratować.
Wyjdź na ulicę i powiedz że chcesz się r----ć dowolnemu mijanemu chłopu i już masz ogarnięte. Potem zrób mu żreć i daj komplement. To jest tak proste, kaman
@piekuo: Wbrew pozorom faceci nie podchodzą masowo do kobiet na ulicy próbując je poderwać. Raczej poza tymi z topki się to nie zdarza. Menelica ma dużo interakcji socjalnych to miała jak w ogóle
Pozdrawiam
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tak, jesteśmy "stadni" z natury, wiele jednostek myśli że spoko życie będąc w pojedynkę, ale sami siebie oszukują. Może jakiś procent serio tak mam.
+info już wyciągnięte że nawet minimalnie o siebie nie dbasz
@Ana77: Uwaga bo będzie boleśnie, depresja to suka sam coś i tym wiem ale to tez nie polega na tym by wiecznie kogoś ojojać i głaskać po główce, g---o z tego będzie i dalej będzie
@Ana77: bardzo mi przykro. Często się sam zastanawiam jak bym się czuł jakby mój był w tej sytuacji i mi się chce płakać na samą myśl (╥﹏╥) mam nadzieję, że zdechnie zwyczajnie ze starości, zamiast w cierpieniach.
Baba mówi, że kot jej zdycha a chłopy mówią, że niech leci na