Aktywne Wpisy

hejterka99 +23
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

vartan +77
Zauważyłem, że masa ludzi ma srakę w dzień wypłaty. Czekają jak na gwoździach, bo MUSI dziś wpłynąć.
Moja szwagierka np. nie chce zmieniać konta na bank poza lokalnym spółdzielczym, bo jej koleżanki dostają w ten sposób wypłatę dzień później.
Serio tak wiele osób nie na buforu nawet na 1-2 dni?
I ja nie piszę o tym, że pracodawca nie wypłaca w ogóle, tylko że po prostu z jakiegoś powodu wypłata przychodzi dzień później, a oni
Moja szwagierka np. nie chce zmieniać konta na bank poza lokalnym spółdzielczym, bo jej koleżanki dostają w ten sposób wypłatę dzień później.
Serio tak wiele osób nie na buforu nawet na 1-2 dni?
I ja nie piszę o tym, że pracodawca nie wypłaca w ogóle, tylko że po prostu z jakiegoś powodu wypłata przychodzi dzień później, a oni

źródło: 9EVAgEkcNHx3YBiNYIOk4CdjDmzywhoU
Pobierz@groman43: co dziesiąty wyborca chce głosować na prorosyjską Konfunie, to jest dopiero odjazd.
Łeb odpowiednio wyprany przez BND z mediami takimi jak tvn i wyborcza na czele. Wspaniale milordzie, kawał dobrej roboty.
Komentarz usunięty przez moderatora
@groman43: a jak doszło do tego że pis nadal ma ponad 30% poparcia? i to że memcen maratończyk i jego partia też ma ponad 10%? ci którzy przed wyborami sejmowymi mówili o wywracaniu stolika a teraz jawnie spoufalają się z pisem który prawie 3/4 wyborców chciało się pozbyć?
Na pewno nie dlatego że ludzie to debile którzy co 1 usłyszą i im pasuje biorą
@marcaj: Czyli jednak próba przejmowania retoryki i postulatów korwinowo-konfiarskich ostatecznie nie pomaga, bo nikt nie jest bardziej wiarygodny w konfiarstwie od Konfederatów?
Kto by się spodziewał.
@marcaj: i jeszcze się upierają, że to nie jest opcja prorosyjska
Dodaj częste zmienianie poglądów (jak z CBDC - nagle ucichło, aborcja - zmiękła pompka jak zobaczył, że ludzie chcą),
gadanie głupot - żeby przyjmować uchodźców, bo ich trzeba zasymilować mordo mówie ci, od 3 pokolenia już będzie sztos, tylko my to zrobimy lepiej,
obrażanie memcena - zawsze podkresla, że on jest tym łączącym
A nie, przecież jeszcze "hehe uciszał pisowców"