Aktywne Wpisy

Zmorka +255

czerwony_kmer +373
Cały przystanek został osłupkowany. Jeśli zdjęcie mogłoby mówić, to krzyczałoby "nie wolno tu parkować". Na moich oczach kierujący zaparkował na samym środku czynnej zatoki autobusowej. Wysiadł i poszedł do pawilonów usługowo handlowych które znajdują się na lewo. Mi nie pozostało nic innego jak tylko go zgłosić. Na szczęście tym razem sprawiedliwości stało się zadość.
Mandat w komentarzu
#konfitura #uprzejmiedonosze #samochodoza
Mandat w komentarzu
#konfitura #uprzejmiedonosze #samochodoza
źródło: wykroczenie
Pobierz

Mam MacBooka, mam iPhona, iPada i Apple Watcha. Miałem też AirPodsy i AirPods Max. I właśnie od tych ostatnich trochę zacząłem odchodzić, bo doświadczyłem czegoś niesamowitego i posłuchałem muzyki na słuchawkach Bowers & Willkins. W mgnieniu oka wyprzedałem się z AirPodsów i kupiłem sobie nauszne oraz dokanałowe Bowersy.
Po czasie jestem bardziej niż zadowolony i zaczynam zastanawiać się nad porzuceniem Apple. iPhony już mnie nudzą, nic nie oferują, iPada używam już tylko do konsumpcji multimediów odkąd zmieniłem pracę, Apple Watch zaczyna ustępować klasycznym automatycznym zegarkom. Jedynie MacBook mnie jeszcze trzyma, ale trochę się zawiodłem jakością - komp za ponad 10k a mi się klawiatura wytarła i spacja odbiła na matrycy xD jakiś mocny ThinkPad też mnie kusi.
Czy są tu osoby, które pozostawiły #apple i podzielą się doświadczeniami? Żałowaliście decyzji? Ankieta dla szybkiej odpowiedzi.
#iphone #macbook
Zostawić ekosystem Apple?
Z maka można
Ale post nie ukrywam że ciekawy. A Mas słuchawki też douszne?
Pi8 nie mam porównania z Airpodsami Pro, bo
Na tym blogu było więcej wpisów na temat przesiadki
https://world.hey.com/dhh/hating-apple-goes-mainstream-fe740007
https://world.hey.com/dhh/i-could-have-been-happy-with-windows-bd4a7d01
Co do iPhona to korzystam juz kilka lat z przerwami,
jak ci szkoda kasy to wyeksploatuj sprzęt i migruj w swoim tempie(tel, słuchawki); do
@alWdIjJpz18nHw: w sensie to nie jest nic rewolucyjnego i mogłeś mieć to na o wiele starszym maku czy windowsie już kilka lat wcześniej xd tylko wiadomo tutaj jest to out of the box
to jedyny powód dla którego chce kupić iphone (maca mam)
Androidy to nie wiem, choc iphpne pod wzgledem bezpieczenstwa to faltycznie swietny pomysl
To już wolę kupić maca i używać na nim wirtualną maszynę windowsem :D (tak robiłem XD)