Wpis z mikrobloga

Przyjechał #ksiazulo do #wroclaw i jak komuś się nie chcę oglądać to na szybko najważniejsze wnioski:

- we Wrocławiu kebaby są drogie
- we Wrocławiu kebaby polecane przez ludzi są naprawdę na ocenę 3/10 czy 4/10
- w 3 lokalach najgorsza i najtańsza tortilla do zawinięcia
- Oyche do polecenia, ale no nie z taką kolejką.

W filmie całkiem sporo widzów mówi to samo co my tutaj na wykopie. Dobrych kebabów we Wrocławiu praktycznie nie ma, a Oyche no nie przy tej kolejce.

Sprawdził po kolei:
Lezzet
- drogie ale do wciągnięcia.
- faworyzowanie na granicy
- sos ostry nie jest ostry

SultanExpress:
- 3/10 - mocno średni
- faworyzacja dla YT 200 gram więcej
- kurczak w miarę, wołowina słaba

Kasprowicza24
- narzekanie na tortille
- narzekanie na sosy
- zdrowy wrap, a nie kebab
- poziom jak Sultan 3/10

Musaf Kebab / Komandors
- pita zamiast tortilli
- jak z dworca
- mało mięsa / dużo sosów
- kiepskie wypełnienia

Czarna Cebula
- w piątek o 17 nie mieli mięsa
- 38 zeta za Gemuse Kebab
- bardzo twarda buła
- sosy mocno średnie
- lawasz mocno średni
- 26 minut czekania
- bez faworyzacji, ale dalej nic godnego polecenia.

no i na koniec:
Oyche Kebab
- w miarę tanio
- bułka spoko
- blisko do poziomu Berlina
- sosy dobre
- najlepszy z Wrocławia
- Lawasz słabszy od bułki

W sumie to tyle:
#jedzenie71
  • 58
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Darth_Gohan: czekam na AI który będzie tak podsumowywał tego typu widea, zamiast oglądania pół godziny pieprzenia o niczym xD

Mogli sprawdzić jeszcze "po prostu kebab" czy taki craftowy
  • Odpowiedz
@Darth_Gohan: ja mam przerobione już ponad połowę tych słynnych kebabów z JP2 w Wawie i serio nie widzę aż tak dużej różnicy jak ci jutubersi podają.
Petra rozjeżdża 3/4 z nich
  • Odpowiedz
  • 7
@witam12: Dodałem do podsumowania.

czekam na AI który będzie tak podsumowywał tego typu widea, zamiast oglądania pół godziny pieprzenia o niczym xD

@Rad-X: W teorii można chyba już poprosić AI o to z tego co kojarzę. Tutaj to zrobiłem bo miałem chwilę przestoju w robocie i zwyczajnie bylem
  • Odpowiedz
@Darth_Gohan: szczerze to życzę Oyche jak najlepiej, bo może się zacznie taka sama głupawka z nowymi lokalami, jak kiedyś z burgerami, lodami czy piwami kraftowymi
  • Odpowiedz
  • 18
cebula lipa,

@zdjecie_z_wenszem: Skoro ją polecał z takimi wypiekami na twarzy Majonezowy Golem no to nie ma co się dziwić, że jest mocno średnio.

szczerze to życzę Oyche jak najlepiej, bo może się zacznie taka sama głupawka z nowymi lokalami, jak kiedyś z burgerami, lodami czy piwami
DarthGohan - >cebula lipa,

@zdjeciez_wenszem: Skoro ją polecał z takimi wypiekami na...
  • Odpowiedz
Sorry, ale trzeba przegrać życie, żeby kolejny rok z rzędu oglądać tego pajaca, który tylko je śmieciowe żarcie, do tego często promuje jego "ekskluzywne" wersje, przez co potem wszędzie otwierają kebaby "premium" z mięsem "kraftowym" i kolejka baranów płaci za taki śmietnik 30 złotych. Kolejna gwiazda internetu, która opiera swoją działalność na czymś co KOMPLETNIE nie wnosi nic wartościowego w życie widzów.
  • Odpowiedz
@Darth_Gohan: To jest naprawdę niesamowite, że milion ludzi oglada jak jakiś ramdom źre kebaby. Przecież w tym czasie można obejrzeć zrobić 1000 fajniejszych rzeczy.
Dlaczego wy jesteście takimi przegrywami? Nie macie swojego życia i swojej opinii? Co was mieszkających w Skarżysku obchodzi kebab we Wrocławiu?
  • Odpowiedz