Aktywne Wpisy

gobi12 +361
W weekend chwaliłem się zbiorami i zapowiadałem małe #rozdajo pakietu różnych odmian papryczek chili.
Więc jest. W losowaniu można wygrać taki pakiet jak na zdjęciu. W środku jest kilkanaście odmian papryczek i każdej odmiany są 2-4 sztuki.
Losowanie spośród plusujących ten wpis. Wysyłka paczkomatem na mój koszt.
--
Więc jest. W losowaniu można wygrać taki pakiet jak na zdjęciu. W środku jest kilkanaście odmian papryczek i każdej odmiany są 2-4 sztuki.
Losowanie spośród plusujących ten wpis. Wysyłka paczkomatem na mój koszt.
--
źródło: temp_file3117948580682261444
Pobierz
czerwonykomuch +10
Uwaga, dowód anegdotyczny, ale demografia w Polsce naprawdę zaczyna mnie przerażać.
Mam 27 lat, większość znajomych w podobnym wieku i - poza jedną parą - NIKT NIE MA DZIECI. Albo mówią kategorycznie nie i nigdy, albo ewentualnie „no za parę lat pomyślimy”. Ta, za parę lat to będziemy 30+, czyli w wieku już bardzo późnym na rodzenie. Biologicznie dzieci powinno się rodzić około dwudziestki, wtedy poród i połóg dla kobiety są najprostsze,
Mam 27 lat, większość znajomych w podobnym wieku i - poza jedną parą - NIKT NIE MA DZIECI. Albo mówią kategorycznie nie i nigdy, albo ewentualnie „no za parę lat pomyślimy”. Ta, za parę lat to będziemy 30+, czyli w wieku już bardzo późnym na rodzenie. Biologicznie dzieci powinno się rodzić około dwudziestki, wtedy poród i połóg dla kobiety są najprostsze,

No chyba że to wikipedia kłamie i to w pierwszym akapicie ale raczej zaufam wikipedii nie wykopkowi.
https://pl.wikipedia.org/wiki/Ukrai%C5%84ska_Powsta%C5%84cza_Armia
Komentarz usunięty przez autora
Co to zmienia w kontekście mojego komentarza do ruskiej onucy która na widok tego zdjęcia zaczęła coś seplenić o wołyniu?
Czy może dodatkowo będziesz chciał wmówić, że nie ma przypadku na Ukrainie gdzie matka straciła syna na wojnie bo do tego nawiązuje ten obrazek?
@jegertilbake: altruizm, taki prawdziwy altruizm nie istnieje
źródło: trhdZu4DoDfgAjPF
Pobierz@wladyslaw-konstantynowicz: ale na zdjęciu trzyma swojego syna, a ojca ¯\(ツ)/¯
@czarodziejkazksiezyca:
Dziadkowie to mało, a co jej syn im zrobił!