Aktywne Wpisy
Schwarzfahrer +18
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

BastetII +16
#dieta
W czerwcu 2024 ważyłam 81 kg. Od tego czasu schudłam do 68 kg ale ostatnio waga zaczęła się piąć znowu w górę...
Chyba czas znowu wrócić do liczenia kalorii
W czerwcu 2024 ważyłam 81 kg. Od tego czasu schudłam do 68 kg ale ostatnio waga zaczęła się piąć znowu w górę...
Chyba czas znowu wrócić do liczenia kalorii
źródło: temp_file527864061337415841
Pobierz

wybudowanie 10 milionów mieszkań nie rozwiąże żadnego problemu, ponieważ te 10 milionów mieszkań znowu kupią osoby i fundusze z nielimitowanym hajsem i będą je kisić, ponieważ takie kiszenie SIĘ PO PROSTU OPŁACA
sęk w tym, że żeby mieszkania zaczęły być dostępne ich kiszenie w ilościach donatańskich (np. 180 mieszkań u 1 osoby prywatnej) musi po prostu PRZESTAĆ SIĘ OPŁACAĆ. dobudowanie 10 milionów nowych mieszkań nic nie da, skoro są jednostki w społeczeństwie dysponujące NIELIMITOWANĄ ilością pieniędzy, za którą mogą skupić NIELIMITOWANĄ liczbę mieszkań
już teraz budujemy pierdyliardy mieszkań przy rekordowym wyludnianiu Polski, a jakoś ceny dalej gonią w górę zamiast spadać, trzeba mieć gwóźdź wbity w łeb, żeby nie zauważyć, że budowanie kolejnych nie rozwiąże żadnego problemu
dziękuję za uwagę.
#nieruchomosci
źródło: kopia-www-mjn-3-1440x810
Pobierz@affairz: proponuję wprowadzenie do matematyki deweloperskiej nowego pojęcia "liczby donatańskie"
Fundusze to mit. Mają łącznie kilkanaście tys
@revente: źródło? mi perplexity podpowiada że mają
@revente: w Łodzi są, i nie dlatego że jakiś wykopek tak napisał tylko dlatego że sam widziałem
no dobra, AI się nie popisało bo wartość 66k to prognoza na 2028 rok, ale Twoje dane też są stare, jesteśmy tylko rok dalej do 2028 niż do 2023, który cytujesz. przypominam, że te liczby mogą bardzo
Od jakiegoś czasu jesteśmy na szczycie bańki więc podmioty inwestycyjne się pozbywają a nie
@Vetinari: podpinam sie pod pytanie.
@Heroina340: np. w taki, że gość kupił mieszkanie które ja chciałem kupić. cena w momencie zakupu od dewelopera w 2021 była ok 900 tysięcy, wartość dzisiaj 4 lata później ok 1.3 - 1.4 mln. zsumowany czynsz jest pomijalny przy takim wzroście wartości
Rdzeniem MMT jest gwarancja zatrudnienia za wydrukowaną kasę. W czasie pandemii polegało to na tym że płacono różnej maści januszom biznesu