Aktywne Wpisy

KingaM +57
#dzieci mój syn nauczył się obchodzić nieumiejętność czytania biorąc mój telefon, robiąc zdjęcie, wrzucając do #chatgpt, wklejąc przypiętą w schowku komendę "przepisz" a następnie klikając w odpowiedzi ikonę głośnika, by syntezator mowy przeczytał przepisaną zawartość, ale to odrobinę czasochłonne, przyłapałam go na czytaniu książek z bajkami w taki sposób, nie mogę wyjść z podziwu z jego uporu

skrytek +362
O cholibka. Ale znalazłam zdjęcie z mojego pokoju z początku wieku. Pamiętam, jak ojciec przyniósł tego Baldura w premierę. 180 zł kosztował, gdy minimalna wynosiła 500 zł brutto. Przez resztę miesiąca żywiliśmy się tylko nienawiścią do Koverasa, bo na nic innego nie było kasy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gry #baldursgate #polskiedomy
#gry #baldursgate #polskiedomy
źródło: 1000041624
Pobierz

źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzCzemu ci rowerzyści nie chcą jeździć drogami rowerowymi?
jakbym miał połamany rower to bym się tam położył i zadzwonił na 112.
https://swidnica24.pl/2025/03/co-za-orzel-to-wymyslil-barierka-na-srodku-sciezki-rowerowej-i-chodnika-foto/
źródło: obraz_2025-03-07_193314944
Pobierzźródło: IMG_1509 Large
PobierzInna sprawa, że jest to głupie bo niebezpieczne, próg zwalniający i znak też by zrobił robotę. a kiedyś nie było by problemu bo były wysokie krawężniki i ludzie w
- wzniesienie jest raczej homeopatyczne
- ruch z salonu też oceniam na poziomie kilku samochodów na godzinę
- droga przy DDRze jest jednokierunkowa z dwoma pasami, a na tej wysokości to i tak już ruch stoi na światłach jeżeli są akurat korki
- sama używalna infra rowerowa w mieście jest raczej szczątkowa. Ścieżka się kończy