Aktywne Wpisy
nowszyja +536
Psiarze to jest obecnie największa patologia w polskich miastach i nie zapraszam do dyskusji. Kolejny raz o 6 rano zostałem obudzony przez ujadające psy na osiedlu, bo jest ich już tak dużo, że same dostają p-------a i wzajemnie na siebie ujadają na spacerze. Psiarze to banda egoistycznych patusów. Nie mają w życiu pasji, to biorą sobie psa jako zabaweczkę i już mają cel: łażenie z psem i zasyfianie przestrzeni publicznej.
#psiarze
#psiarze
Fjubens +749
Wiadomo. Polacy lubią małe #mieszkanie i stare samochody.
#nieruchomosci #polska #demografia #deweloperka
#nieruchomosci #polska #demografia #deweloperka
źródło: temp_file2666080070173505617
Pobierz
![Jak usprawniam i optymalizuję Linuxa? [Linux Mint 22.2]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/b5d6c7d19d25a36ca5aee165c3a0d41bd0a2157e138c7cf501356ebdf6b44eb6,q80.jpg)

Prawicowy mainstream właściwe już otwarcie poprawę Rosję i jej zbrodnie, a ty zrównujesz to z kilkoma osobami niezbyt mądrze protestującymi przeciwko zatruwaniu środowiska? Serio, jak można być pozbawionym instynktu samozachowawczego do tego stopnia?
A co, nie widzisz tego?
Mikke od początku mówił że prawica popiera Rosję i wszystko to się potwierdza.
źródło: mikke rosja prawica poparcie
Pobierz@polac: Tak, totalnie jak się osiemnastoletnia Natalia przyklej do uliczki osiedlowej to jest to samo, co zdrada Brauna!!!!!one
@john-eek: no tak, bo 100 płci i kastrowanie dzieci to nie degeneracja tylko postęp. Żeby nie było nie popieram trumpka ani prawicy, ale z tą degeneracją to bym uważał... A teraz proszę mnie z----ć jak burą sukę bo jestem centrystą, przyzwyczaiłem się.
@polac: Shieeet... Prawica spenetrowana przez Rosję, lewica to rosyjska piąta kolumna... Co nam zostaje?!
@john-eek: Roosevelt to nie była prawica a robił deale z kimś gorszym niż Putin. USA za swojego głównego przeciwnika uważa Chiny dlatego chce przeciagnac Rosję na swoją stronę nawet kosztem dobrych relacji z dotychczasowymi sojusznikami - i tyle.
@polac: A co osiągają prawackie przygłupy głosując na braunów, memcenów, trumpów, le penów?
@mk321: xD
To czmeu wyborcy prawicy sami nie założą takich partyjek, hm?