Aktywne Wpisy

MonazoPL +115
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: monazo-promocje-bankowe
Pobierz
thorgoth +280
Tomasz Schuchardt po roli w Domu Dobrym Smarzowskiego spotkał się z ogromną falą hejtu.
Ludzie (w większości kobiety 60+) życzą mu śmierci, zgwałcenia przez osła (!), śmierci dziecka czy dożywotniego kalectwa. Ktoś mu też porysował samochód kluczami gdy był na zakupach.
Jakie deficyty kognitywne trzeba posiadać, żeby nie odróżniać aktora od roli? Rozumiem że żyjemy w banieczkach ale ja nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić takiej osoby. Jak tacy ludzie żyją?
Gdy widzą w
Ludzie (w większości kobiety 60+) życzą mu śmierci, zgwałcenia przez osła (!), śmierci dziecka czy dożywotniego kalectwa. Ktoś mu też porysował samochód kluczami gdy był na zakupach.
Jakie deficyty kognitywne trzeba posiadać, żeby nie odróżniać aktora od roli? Rozumiem że żyjemy w banieczkach ale ja nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić takiej osoby. Jak tacy ludzie żyją?
Gdy widzą w
źródło: 0111427209833992_n
Pobierz

Prawicowy mainstream właściwe już otwarcie poprawę Rosję i jej zbrodnie, a ty zrównujesz to z kilkoma osobami niezbyt mądrze protestującymi przeciwko zatruwaniu środowiska? Serio, jak można być pozbawionym instynktu samozachowawczego do tego stopnia?
A co, nie widzisz tego?
Mikke od początku mówił że prawica popiera Rosję i wszystko to się potwierdza.
źródło: mikke rosja prawica poparcie
Pobierz@polac: Tak, totalnie jak się osiemnastoletnia Natalia przyklej do uliczki osiedlowej to jest to samo, co zdrada Brauna!!!!!one
@john-eek: no tak, bo 100 płci i kastrowanie dzieci to nie degeneracja tylko postęp. Żeby nie było nie popieram trumpka ani prawicy, ale z tą degeneracją to bym uważał... A teraz proszę mnie z----ć jak burą sukę bo jestem centrystą, przyzwyczaiłem się.
@polac: Shieeet... Prawica spenetrowana przez Rosję, lewica to rosyjska piąta kolumna... Co nam zostaje?!
@john-eek: Roosevelt to nie była prawica a robił deale z kimś gorszym niż Putin. USA za swojego głównego przeciwnika uważa Chiny dlatego chce przeciagnac Rosję na swoją stronę nawet kosztem dobrych relacji z dotychczasowymi sojusznikami - i tyle.
@polac: A co osiągają prawackie przygłupy głosując na braunów, memcenów, trumpów, le penów?
@mk321: xD
To czmeu wyborcy prawicy sami nie założą takich partyjek, hm?