Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 50
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@john-eek: czyli sejm powinien wyglądać tak że ten kto rządzi głosuję na tak a reszta partii przeciwko? Nawet jak jakaś ustawa jest na rękę obywatelom? Jeśli tak będziemy do tego podchodzić to w tym kraju nigdy nie będzie normalnie. Czyli jak ktoś z lewicy głosował za cpk to też jest w jednej bandzie z pisem i konfa? Chłopie wspólne głosowania wynikały z prawicowego światopoglądu obu partii. Nikt już nie łyka
  • Odpowiedz
@john-eek: bo Putin to tak naprawdę skrajna prawica, Rosja od dawna nie ma nic wspólnego z komunizmem i socjalizmem (no może oprócz tego że nadal okradają obywateli i wciskają im propagandowe gowno)
  • Odpowiedz
@blessed_by_swiezonka juz na początku tego wpisu liberalni "eksperci" wyjaśnili, że Natalka przyklejająca się do asfaltu po prostu przeżywa przygodę i co najwyżej, to ktoś spóźni się do pracy, to niemożliwe żeby ktoś jej płacił za destabilizację ( ͡° ͜ʖ ͡°)

z twoim postem się zgadzam, najpierw komuchy u władzy niszczą swój własny kraj, a potem krzyczą, że ruska propaganda i musimy anulować wybory
  • Odpowiedz
Postkomunistyczny gangusFico jeździ na spędy prokacapskiej prawicy i jest idolem "polskiej" antykomunistycznej" prawicy. Nie daje wam to do myślenia?

Wymieniasz jakieś pojedyncze jednostki vs niemal cały prawicowy mainstream. Nie widzisz różnicy?

@john-eek: No francuska lewica czy Die Linke to nie są pojedyncze jednostki. Choć zgadzam się, że skrajnej prawicy w ostatnich latach więcej. No i Fico to postkomunistyczna lewica jak Miller czy Czarzasty.
  • Odpowiedz
@john-eek z jednej strony masz racje ale problem jest w tym że jeśli mi się nie podoba nielegalna niekonteolowana migracja, zielony ład, zakazy unijne, zabijanie własnego rolnictwa i przemysłu, igrzyska w Paryżu tez mi się nie podobaly to każdy myśli że jestem skrajnym praeicowcem.
A ja po prostu nie lubie skrajnej lewicy i takich durnot kompletnie nielogicznych i szkodliwych.
Jak ja powiem że są dwie płcie to nie powinienem być odrazu
  • Odpowiedz