jeszcze może patrzysz u ludzi czy mają jeden czy dwa guziki zapięte?
@Programista100k: Niby tak ale jednak nie. Wystarczy ze jak stoisz to masz zapieta marynarke. Nie patrze na ile guzikow (choc wiem kiedy na ile powinno byc)
poza tym przy wyjątkowo w-------m bebzonie często widuje się rozpięte marynarki bo po prostu nie da się ich dopiąć
#iran Ciekawe kto załatwił samolocik - pewnie Sikorski. Ale byłoby zesranie jakby stado celebrytów zostało zestrzelonych, chyba na wawelu by ich pochowano
Mam straszne problemy z zasypianiem. Nie mam o czym myśleć przed snem żeby było to angażujące. O czym Wy myślicie? Bo ze mną coś nie tak się porobiło i nie umiem ani marzyć ani śnić, może mam za nudne żyćko ostatnio czy co xd #dobranoc #sen #sny #zdrowie #depresja #bezsennosc
źródło: temp_file8866441948719855084
Pobierz@bb007: Wnioskujac ze zdjecia to kolejny co nie ma bladego pojecia o tym jak sie nosi garnitur. Ale pewno jest dumny ze jest elegancko ubrany :DDD
@Programista100k: Nie do konca :)
Moze i ma ladne ubranie. Ale za cholere nie wie jak powinien je nosic. Ze tak uzyje porownania:
Co Ci po tym ze masz ferrari skoro nie masz
@Programista100k: Niby tak ale jednak nie. Wystarczy ze jak stoisz to masz zapieta marynarke. Nie patrze na ile guzikow (choc wiem kiedy na ile powinno byc)
@gorzki99: no tym porównaniem mnie rozwaliłeś :D
@NieBendePrasowac: Milo mi :D
Chodzilo mi o to ze moj s.p. dziadek zawesze powtarzal: "jak cos robisz to rob dobrze albo
źródło: image
Pobierz