Wpis z mikrobloga

@kocurrek32: Nadal nie rozumiem co jest takiego wyjątkowego w akurat TEJ odsłonie serii Need For Speed. Grafika jakby wyprana z kolorów, rockowo-murzyński soundtruck, mapa gdzie 90% to tereny miejskie więc brak fajnych widoczków.

W mojej opinii NFS Hot Pursuit II z 2002 roku był grą znacznie lepszą z racji bardziej zróżnicowanych tras (bajeczne krajobrazy) i przyjemniejszej atmosfery.
Larsberg - @kocurrek32: Nadal nie rozumiem co jest takiego wyjątkowego w akurat TEJ o...

źródło: can-we-just-take-a-moment-to-appreciate-how-gorgeous-hot-v0-mjQ3GE4G4VtKhnUIGro-z0EjogNXo1i14UHJWj1MdiU

Pobierz
  • Odpowiedz
@Larsberg: tuning aut to był gamechanger w tamtych czasach.
Mi MW mega nie podszedł, bo nie pasował mi klimat nielegalnych nocnych wyścigów tuningowanych aut w dziennej aurze
  • Odpowiedz
@kocurrek32: No nie powstałaby bo zostałaby zjedzona za stosunkowo ubogą rozgrywkę, szczególnie w 2 połowie trybu kariery.

No skoro połowa firm tuningowych odpadła z branży i labele z muzyką się mogły posypać?

Magiczne to były stare NFSy które celebrowały motoryzację, miały fantastyczny w pełni autorski OST a nie ciskanie
  • Odpowiedz