@michalgrande czytałem o tym zdarzeniu kilka dni temu, gość który nokautował i kobieta która została zaczepiona to małżeństwo. Jeśli stanięcie w obronie własnej żony to białorycerzykowanie to chyba spędzasz w internecie za dużo czasu
@PaulStone gdzieś na Twitterze o tym czytałem, przyznam szczerze że nie pamiętam jakie informacje były podane w związku z tym czy zdechł czy uszedł z życiem
@RidgeForrester ja wszystko rozumiem ale biorąc pod uwagę że typ był napruty jak świnia to gość odwalił najgorsze co mógł nie zyskują tym nic a ryzykując całe dalsze życie i tego pijoka i przede wszystkim swoje i swoich bliskich...
@IC_XC_NIKA: dzięki. Dobrze wiedzieć, że jeszcze są mężczyźni, którzy potrafią się wspierać zamiast od razu startować z pięściami bo ktoś śmiał obrazić jego panią
@RidgeForrester to też fakt, jak ktoś już nadużywa, a wielu wyśmienicie wie że po alko wychodzi z nich zwierze a mimo to dalej piją do takiego stanu, to cóż nam po nich a im po życiu?
@HardWax jakby to bylo w Polsce - to idzie sie do wiezienia za napasc, a jak pijak zszedl, to nieumyslne spowodowanie smierci. Startowanie z lapami od razu, nawet w takiej sytuacji to glupota jak nie wiem. Nie wiem jaki byl final historii, ale nic kochas nie zdzialal takim zachowaniem.
#wykopaka Czy wypada parze która chce jeść zdrowo i zrzucić kilka kg zrobić trolllowo pieroga z filcu? ( ͡º͜ʖ͡º) Kuwa, obiecałam że będzie moje rękodzieło w paczce i będzie (╯°□°)╯︵┻━┻
@michalgrande: Przecież to wygląda jakby byli tam razem :D to o jakim białorycerzu mówisz XD
@michalgrande: XDDDDD
Ładnie się nam pan piwniczak przegryw przedstawił XD
źródło: 32c5e46f40e62442826fb416cc149a5cb7cf24f19683408c7acebdb601796024_1
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@IC_XC_NIKA: dzięki. Dobrze wiedzieć, że jeszcze są mężczyźni, którzy potrafią się wspierać zamiast od razu startować z pięściami bo ktoś śmiał obrazić jego panią
Komentarz usunięty przez moderatora