Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 84
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@HardWax: Z jednej strony nie dziwie się reakcji ale z drugiej strony to była prosta i szybka droga do spędzenia reszty życia w pace. I jeden i drogi gość miał dużo szczęścia, że to uderzenie nie skończyło się śmiercią.
  • Odpowiedz
jakby to bylo w Polsce - to idzie sie do wiezienia za napasc, a jak pijak zszedl, to nieumyslne spowodowanie smierci. Startowanie z lapami od razu, nawet w takiej sytuacji to glupota jak nie wiem. Nie wiem jaki byl final historii, ale nic kochas nie zdzialal takim zachowaniem.

@wcaleniepchamsiewmultikonto: a jest jakiś kraj gdzie w przypadku zgonu tego pijaka osoba zadająca cios nie poniosłaby odpowiedzialności?
  • Odpowiedz
nigdy bym się nie zniżył do tego żeby wyjść do baru z kobietą także mocno przestrzeliłeś z tym cuckoldem

@michalgrande: ciężki przypadek widzę. Widzisz taki filmik i w mózgu uruchamiają się u ciebie złość i frustracja że facet strzelił nawalonemu za obmacywanie partnerki?
  • Odpowiedz
@NieBendePrasowac: nie wiedziałem, że to para; myślałem, że gość się rzucił na pomoc losowej kobiecie. Złość i frustracja się u mnie uruchamiają przez to ile jadu zostało na mnie tu wylane bo skrytykowałem bronienie kobiet. Faceci zamiast się solidaryzować to rzucają się na siebie z pięściami i wyzywają od inceli, a potem się dziwią, że pracują 5 lat dłużej albo mają służbę wojskową tylko dla mężczyzn.
  • Odpowiedz
@NicolasLatifi: nie ma w ogole mowy o nie ponoszeniu odpowiedzialnosci. Jest natomiast prawdodpodobnie ludzie podejscie do sprawy oraz nieludzkie jakie jest najpewniej w Polsce. Lac jakiegos pijanego typa z miejsca? Trzeba byc ydiota niestety. Gdyby tamten zaczal, to pewnie mozna ugrac obrone wlasna, ale nie tutaj niestety. W takiej sytuacji wola sie ochrone, a nie leje typa w twarz i ryzykuje zabicie go przypadkiem i odsiadke na 10 lat conajmniej.
  • Odpowiedz
@HardWax: dużo nie brakowało żeby był trup IMHO, mógł z otwartej walić.

Ale dobrze, niektórym potrzebny reality check, szczególnie śmieszkom alkusom
co bez zalania pały nie mogą się dobrze bawić. Może pójdzie się leczyć jak go refleksja najdzie w kolejce do chirurga i laryngologa.
  • Odpowiedz
Jest natomiast prawdodpodobnie ludzie podejscie do sprawy oraz nieludzkie jakie jest najpewniej w Polsce. Lac jakiegos pijanego typa z miejsca? Trzeba byc ydiota niestety. Gdyby tamten zaczal, to pewnie mozna ugrac obrone wlasna, ale nie tutaj niestety. W takiej sytuacji wola sie ochrone, a nie leje typa w twarz i ryzykuje zabicie go przypadkiem i odsiadke na 10 lat conajmniej.

@wcaleniepchamsiewmultikonto: piszesz, że w PL jest nieludzkie podejście a potem
  • Odpowiedz