Wpis z mikrobloga

Odezwał się do mnie kolega @erebeuzet i poprosił, żebym dał sygnał osobom spod jego tagu, co właśnie robię:

"Rozpocząłem proces usuwania konta, ale nie poinformowałem ludzi z #wyzwanieplastyczne

Czy mógłbyś do 28.02 poinformować kogokolwiek z tagu, żeby przejęli? Użytkownicy @jeden_na_dziesiec bądź @Ytarka. Poradzą sobie. Z góry dziękuję".

Także wybaczcie, że Was zawołałem, ale kolega prosił. Miłego dnia.
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Mortadelajestkluczem: przykre, ale rozumiem, tzn tak myślę, prywatne problemy, coś nas przytłacza, kiepski nastrój i czasem chce sie odciąć od wszystkiego, choć może się mylę i powód jest inny, sama też mam gorszy okres i chciałam zrobić swoją pracę o której pisałam, ale nie wiem czy dojdzie to do skutku, jeśli nie to trudno i wrzucę innym razem, a prace wrzucone do tej pory są super i ciężko znów będzie
  • Odpowiedz
@Mortadelajestkluczem: @erebeuzet
Konto niby zbanowane, ale to może być efekt usunięcia. A już się zarzekał, że zostanie z nami i będzie dalej prowadził wyzwanie.
Ba, nawet mi wiadomość z propozycją wysłał, ale potem zamilkł.
Nie wiem, czy zdaje sobie sprawę, ale znamy jego adres, więc jak będzie trzeba wysłać ekspedycję karną, to "nasi ludzie już schodzą". ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Inevera: Skarbie nasz wykopowy, już się bałem że też się będziesz bawić w zawieszanie konta i odchodzenie z wykopu, bo dawno niczego nie wrzucałaś. Mam nadzieję, że Ty z nami jeszcze trochę zostaniesz. Choćby dla tego tagu i inktobera.
  • Odpowiedz
@smiech2 miliony rzeczy mam na głowie :( Nawet nie mam czasu i ochoty wchodzić na wykop ostatnio. Namalowałam cośtam, ale na razie mi się to nie podoba jakoś. Jeszcze nie wiem czy wrzucić.
  • Odpowiedz
@jeden_na_dziesiec +3
Tagi #rysujzwykopem i #wyzwanieplastyczne upraszają o możliwość wprowadzenia większej liczby pozycji w ankiecie, bo powyżej 10 uczestników robi się problem ze zorganizowaniem głosowania na najlepszą pracę.
  • Odpowiedz