W ciągu ostatniej doby miało miejsce 6 wypadków śmiertelnych w których zginęło 6 osób.
49 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji. 49 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji. 2 osoby zmarły w ciągu 30 dni od zdarzenia drogowego w którym uczestniczyli.
Czyli w trakcie wakacji w 51 wypadkach zginęło w sumie 51 osób.
W poprzednim roku statystyki po 10. dniu wakacji wyglądały następująco:
Rok temu: 10 wypadków / 12 ofiar śmiertelnych w ciągu ostatniej doby - Link do wpisu. 60 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji 64 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji
Ponadto z wczoraj: 350 zatrzymanych nietrzeźwych kierujących w ciągu ostatniej doby co daje 3.305 zatrzymanych nietrzeźwych kierujących od początku wakacji
70 wypadków drogowych w ciągu ostatniej doby co daje 768 wypadków drogowych od początku wakacji
92 rannych w wypadkach w ciągu ostatniej doby co daje 922 rannych w wypadkach od początku wakacji
Utonięcia: 6 utonięć w ciągu ostatniej doby 21 utonięć od początku wakacji
Jak robiłem kurs na prawo jazdy ojciec chciał mi dać też na od razu na motor, sam jeździł na motorze wcześniej, pomimo że wtedy to już motor stał jako eksponat. Dobrze że stwierdziłem, że nie chce mi się. Bo jakbym już miał to prawko na motor to mógłbym skończyć jak te przypadki z listy
@Salido: chyba na razie stare dziady over 60 dominują jako sprawcy wypadków. Oczywiście dodatkowe badania komu to potrzebne, na co to komu ( ͡°ʖ̯͡°) dobrze, że przynajmniej dają na max 15 lat teraz a nie bezterminowo
Hej Mirki i Mirabelki. Chwalę się nowym autem ( ͡°͜ʖ͡°) Audi A3 1.5 150KM. Póki co jeździ się super. Katalogowo - 190k, cenowo z ok 20% rabatem wyszło minimalnie ponad 150k. #motoryzacja #audi
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 6 wypadków śmiertelnych w których zginęło 6 osób.
49 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
49 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
2 osoby zmarły w ciągu 30 dni od zdarzenia drogowego w którym uczestniczyli.
Czyli w trakcie wakacji w 51 wypadkach zginęło w sumie 51 osób.
W poprzednim roku statystyki po 10. dniu wakacji wyglądały następująco:
Rok temu:
10 wypadków / 12 ofiar śmiertelnych w ciągu ostatniej doby - Link do wpisu.
60 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji
64 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji
Ponadto z wczoraj:
350 zatrzymanych nietrzeźwych kierujących w ciągu ostatniej doby co daje
3.305 zatrzymanych nietrzeźwych kierujących od początku wakacji
70 wypadków drogowych w ciągu ostatniej doby co daje
768 wypadków drogowych od początku wakacji
92 rannych w wypadkach w ciągu ostatniej doby co daje
922 rannych w wypadkach od początku wakacji
Utonięcia:
6 utonięć w ciągu ostatniej doby
21 utonięć od początku wakacji
UWAŻAJCIE NA SIEBIE!
i na debili na drodze
źródło mapy
interaktywna mapa
DLACZEGO MAPA PODZIELONA JEST W TEN SPOSÓB
źródło dodatkowych statystyk
źródło statystyk o utonięciach
-------
Jeżeli podoba Ci się to co robię, to możesz postawić mi wirtualną kawę. buycoffee.to/salido Dziękuję!
#smiertelnewypadki
źródło: 1-433025-34
PobierzWypadki - łącznie 49 po 10. dniu wakacji
• W. dolnośląskie 9
• W. kujawsko-pomorskie 6
źródło: temp_file8179557594420353984
PobierzZ fartem :|
źródło: temp_file6393859853035368160
Pobierz