Wpis z mikrobloga

@mam_spanko: i warto dodać, że nie w tatrach tylko w jednym konkretnym miejscu, które zostało namierzone jako prawdopdobnie najlepsze mrozowisko w Polsce i temperatury bada się tam dopiero od 3 lat.
  • Odpowiedz
@mam_spanko przez całą zimę zasadniczą temperatury dodatnie na terenie całej Polski to siedzą cicho w swoich jaskiniach, a na chwilę wróci mróz olaboga nie ma globalnych zmian
  • Odpowiedz
@mam_spanko: Tak samo głupie jak jej teksty, jest myślenie, że biorą się one tylko z braku wykształcenia. Polityk musi wiedzieć kim jest jego elektorat. A jeżeli twoim elektoratem są niewykształceni Sebki i Karyny, Mariusze z Brighton, stare baby i dziady, czy gimbusy, to musisz dobierać odpowiednie argumenty do ich poziomu.
  • Odpowiedz
Do tego rozmawialem z klimatologiem i uwaza, ze czlowiek ma tu niewielki wplyw.

tak mnie w szkole uczyli a ostatnio jeden klimatolog to potwierdzil.

@wartosci_tradycje_EUROPEJSKIE: tak się składa, że przedwczoraj rozmawiałem z tym samym klimatologiem i mówił, że zgadza się z ogółem naukowców, a tylko spiskowcom wciska kity, byle się szybko odczepili ze swoimi chłopskorozumowymi teoriami
  • Odpowiedz
a ostatnio jeden klimatolog to potwierdzil.

@wartosci_tradycje_EUROPEJSKIE: klimat na ziemi się ociepla i odpowiedzialny jest za to głównie działanosć człowieka - taki jest konsensus naukowy ale to za mało bo OSTATNIO!! jeden klimatolog pedzioł że to nie człowiek za tym stoi, można się rozejść.
  • Odpowiedz