Aktywne Wpisy

alexander-dantes +409

bartlomiej_rakowski +220
Ja już gotowy, pół godziny mi zajęło zapakowanie butelek, tj. odkręcenie każdej, nadmuchanie, zakręcenie i ułożenie do wora (bo po pół roku co poniektóre się mocno zassały). Aż musiałem wziewy wziąć bo mnie płuca i krtań spuchła od dęcia w butle xD Wyszły 3x pełne worki 150L. Już wiem, że nie dostanę za to 150 zł, a z 15 zł bo bym ich z torbami puścił xD dzięki @ChlopoRobotnik2137 za weryfikację.
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

#polityka
źródło: 1000057937
Pobierzźródło: 1000004002
PobierzNo czekam na takie lato xD a w zabetonowanej przestrzeni bez kanałów powietrznych i parków nawet+30*C się odczuwa jakby się było w piekle.
W każdym razie tak jak Trzaskowski pedzioł, planeta płonie jak nic i to wszystko nasza wina xD
Raz zrobiło się zimno a to wystarczy dla chłopskiego rozumu
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Scientific_consensus_on_climate_change#:~:text=A%202016%20reanalysis%20confirmed%20that,a%202021%20study%20found%20that
Jeśli praktycznie 100% naukowców z danej dziedziny na całym świecie zgadza się z danym twierdzeniem to jak można dalej je kwestionować?
@Chris_Karczynski: na pewno nie więcej niż kradnie prawactwo gdy dorwie się do koryta
Co z tego, że w tym roku w tatrach było zimno, jak w zeszłego sylwestra zaliczyliśmy skok z minusowych temp do +20 stopni w przeciągu jednej nocy XD
Jak ktoś uważa, że to jest normalne to zapraszam do lekarza