Aktywne Wpisy

AST0N +34
Jakbyśmy chcieli zrobić bingo z samymi sztandarowymi tekstami Milana, to byłoby ciężko, bo do bingo trzeba by wrzucić przynajmniej 9 tekstów, a ja odnoszę wrażenie, że on w kółko mówi ich tylko 5 xD
- Ja Ci powiem sceze, nie będę kłamał
- Ty mi się podobas najbardziej
- Chciałbym z tobom twozyć parę
- No jo
- Ja Ci powiem sceze, nie będę kłamał
- Ty mi się podobas najbardziej
- Chciałbym z tobom twozyć parę
- No jo

luckylukk +3
#sebcel
Czy ktoś jest w stanie streścić mi te uniwersum? Kim jest ten człowiek i czemu jest tak popularny na wykopie?
Czy ktoś jest w stanie streścić mi te uniwersum? Kim jest ten człowiek i czemu jest tak popularny na wykopie?

@arinkao: No wiem. Obecnie sporo marketów oferuje dostawę do domu, asortyment ten sam co stacjonarnie + dostawa na wybraną godzinę za tam 20 zł. Swego czasu korzystałem, 99% spożywki i domowych rzeczy ogarnięte bez wychodzenia.
Iść do sklepu, chodzić po nim, stać w kolejce, targać siatki do domu... można powiedzieć,
To jakaś zasrana aberracja
@arinkao: nie, a o co chodzi ( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez moderatora
@arinkao: Ale co ja poradzę na to, że ktoś jest sierotą. Piszesz o tym, że komuś skończyły się "zapasy", ergo jest w przymusowym położeniu co do jakiegoś towaru pierwszej potrzeby. Ten kupi w Żabce. A jak czyjś horyzont planowania zaopatrzenia i logistyki nie przekracza dwóch dni to wcale mi go nie żal.