Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 91
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Jak dobrze też wiesz, bo głupi na pewno nie jesteś, sklep internetowy prowadzi określony, zwykle wąski asortyment a dostawa kosztuje.

@arinkao: No wiem. Obecnie sporo marketów oferuje dostawę do domu, asortyment ten sam co stacjonarnie + dostawa na wybraną godzinę za tam 20 zł. Swego czasu korzystałem, 99% spożywki i domowych rzeczy ogarnięte bez wychodzenia.
Iść do sklepu, chodzić po nim, stać w kolejce, targać siatki do domu... można powiedzieć,
  • Odpowiedz
@IGorgonzolass ale ty jesteś odklejony, ty sądzisz że w spożywce ludzie pracują 6 dni w tygodniu? Że pracownik stacji jest jedynym pracownikiem i robi 7 dni w tygodniu? elita xd
  • Odpowiedz
@Borsukii ja kupuje jedzenie w poniedziałek i środę więc uważam że sklepy powinny być pozamykane we wtorki, czwartki no i oczywiście od piątku do niedzieli. To jest twoja logika polaka. Po co myśleć o innych i co będzie, tylko tu i teraz, ja i nic więcej xd
  • Odpowiedz
@Adolf_Cartman myślę że 99 procent osób na wykopie to jak it wpada dieta pudełkowa, jak nie to matka żarcie robi a jak nie matka to hot dogi z żabki i od biedy zupka chińska xD
  • Odpowiedz
@banans kolejny xd a wiesz że istnieją biedronki całodobowe oczywiście oprócz niedziel? A wiesz że nie każda w soboty jest do 23:30 bo niektóre są do 22 czy 22:30 czy też nie bardzo?
  • Odpowiedz
@arinkao: Gdzie czasy normalności, kiedy sklepy były otwarte w każdą niedziele i nikt nie zastanawiał się nad głupotami czy je zamknąć. Po prostu kto chciał, ten szedł na zakupy i nie było dyskusji.
  • Odpowiedz
@arinkao: może gdybyś w końcu poszła do kościoła w tą wolną niedzielę posluchala pomodliła sie to by Ci ten gniew odpuscil. po to są wolne niedziele aby wlasnie mozna bylo wrocic do pana i zastanowic sie nad sobą a nie tylko agreswny konsumpcjonizm uprawiać
  • Odpowiedz
Posrało was z tymi żabkami?

@arinkao: Ale co ja poradzę na to, że ktoś jest sierotą. Piszesz o tym, że komuś skończyły się "zapasy", ergo jest w przymusowym położeniu co do jakiegoś towaru pierwszej potrzeby. Ten kupi w Żabce. A jak czyjś horyzont planowania zaopatrzenia i logistyki nie przekracza dwóch dni to wcale mi go nie żal.
  • Odpowiedz
@Hi_Lo_Hi kolejny ułomek. Zrobiliby 6 dni bez handlu i jeden handlowy i byś bronił, że przecież można sobie zaplanować. Nie chce mi się powtarzać i rozmawiać z tobą.
  • Odpowiedz
@arinkao: Ktoś jeszcze mówi że niedziele handlowe są spoko bo przecież można i tak kupić co potrzeba w żabce. Przecież to pokazuje tylko jaki ten zakaz jest bezsensowny. Żabki otwarte, Carrefour i Intermarche otwarte. Ktoś decyzyjny ewidentnie czerpie z tego zyski.
  • Odpowiedz