Wpis z mikrobloga

To jest kurna jakiś żart.
8 niedziel handlowych z czego 3 są w grudniu a 2 w kwietniu. Nie można jakoś tego normalnie było rozłożyć?
Wszyscy tylko w święta żreją i kończą im sie zapasy?
Luty, marzec, maj, lipiec, wrzesień, październik, listopad - ZERO.
Kpina jakaś.

#handel #bekazpodludzi #gownowpis #patologiazmiasta
arinkao - To jest kurna jakiś żart. 
8 niedziel handlowych z czego 3 są w grudniu a 2...

źródło: fvd

Pobierz
  • 91
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Borsukii: generalnie za takie wpisy powinni z automatu odbierać prawo głosu. Jeżeli ktoś jest tak głupi, że nie rozumie, że to co u niego w żabce nie rozciąga sie na cały kraj nie powinien móc decydowac o niczym co dotyczy innych ludzi.
  • Odpowiedz
@arinkao:

Następny głupkowaty pomysł.

Wszystko wybierać i zamawiać online żeby płacić za 10 dostaw i czekać na towar min. 3 dni.

Max. 1-2 dni przy dostawie do paczkomatu ktorych mam 3 w promieniu 200m i 2 po drodze na silownie. Nawet ubrania maja darmowa wysylke
  • Odpowiedz
  • 2
Absolutnie wszystko poza miesem, owocami i pieczywem kupuje online. A wyzej wymienione kupuje w piatek/sobote na cały weekend

@Borsukii: Niszczysz handel detaliczny oraz miejsca pracy. Bez odbioru.
  • Odpowiedz
Niszczysz handel detaliczny oraz miejsca pracy. Bez odbioru.

@arinkao: Co? xD W imię miejsc pracy mamy kupować drożej stacjonarnie i bez możliwości zwrotu? I jak niby kolega niszczy handel detaliczny robiąc zakupy raz w tygodniu, wtf.
  • Odpowiedz
Otwórz sklep i z---------j nawet 7 dni w tygodniu

@IGorgonzolass: Według ciebie kiedyś ludzie z----------i 7/7/24, bo sklepy były otwarte w niedziele? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wcale a wcale nie dostawali wolnego między poniedziałkiem a piątkiem...
  • Odpowiedz
@arinkao ostatnio poprosiłem ziomka na zdalnej, żeby przyszedł o 21:40, bo chciałbym skończyć do Auchan i Cerfa, bo jutro niedziela, a brakuje mi paru rzeczy na obiad, a typ odpalił „to nie możesz zdobić zakupów w Żabce?”.

Chłop co przez dwa lata od kiedy z nim pracuje przytył, połowę włosów mu wypadło i stan skóry gorszy od asfaltu w Afryce.

Ci co piszą o zakupach w Żabce na Wykop, wygląda pewnie
  • Odpowiedz
@arinkao: mialem żone z 2 miesięcznym synem w szpitalu. 2 letnia corka w domu. Pech chcial, że trafiliśmy w niedziele. O ile mlody na p----i, o tyle zonie musialem zorganizowac cos do picia i jedzenia. I wiecie co? I taki c--j. Zostala mi tak zasrana żabka. Tak to nie miałby nic. Dzieki PiS
  • Odpowiedz
  • 0
@Foxing: To był wpis do typa który mi mówi żeby wszystko kupowała online xDD Robię w necie zakupy wielu rzeczy, kilka razy w miesiącu ale jedzenia, garnków, ubrań i wielu innych produktów nie mam najmniejszego zamiaru.
Jak dobrze też wiesz, bo głupi na pewno nie jesteś, sklep internetowy prowadzi określony, zwykle wąski asortyment a dostawa kosztuje. Chcąc kupować WSZYSTKO online musiałabym upaść na głowę. Tym bardziej że niektóre produkty należy
  • Odpowiedz
@arinkao: Ale jak to? Przecież donald obiecał że w pierwsze 100 dni rządów znikną niedziele niehandlowe a on by nikogo nie oszukał, prawda?
  • Odpowiedz