Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 91
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Wszyscy tylko w święta żreją i kończą im sie zapasy?

@arinkao: Jakby komuś groził głód, to Żabki i inne małe sklepy otwarte są też w niedzielę. Mieszkam głównie w Niemczech i tu nie ma żadnych niedziel handlowych. Jakoś nie widziałem jeszcze, żeby ktoś z tego powodu wyzionął ducha. Ba! Żaden sąsiad po mąkę czy cukier też nie puka. Kreujesz sztuczne problemy.
  • Odpowiedz
  • 1204
@Hi_Lo_Hi: @JonaszSynGrazyny Posrało was z tymi żabkami? Nie robię zakupów w żabce, nigdy.
Co ja niby mam tam kupować? Hot dogi i zupki chińskie?
A po uj 3 niedziele w grudniu są handlowe? Można przecież iść do żabki albo na wigilie do knajpy, tyle z waszego rozumowania xD
  • Odpowiedz
  • 4
@Mdx91: Nie mam zdania na ten temat, nie płakałam jak je zabrali, nie bedę histeryzować jak wrócą.
Ale jeśli już robią 8 niedziel handlowych to mogliby je inaczej rozłożyć, to chyba nie jest za trudne do zrozumienia? Prawda?
  • Odpowiedz
  • 6
@arinkao no mogliby, ale tego nie zrobili ¯_(ツ)_/¯
Mi szczerze powiedziawszy to wisi czy sa jakies handlowe niedziele i kiedy. Staram sie ogarniac zakupy poza niedzielami, zeby nie zaprzatac sobie glowy kiedy bedzie handlowa czy niehandlowa.
A caly ten zakaz uwazam za idiotyczny i nikomu nie potrzebny, dlatego podtrzymuje zdanie "ze wszystkie niedziele powinny byc handlowe"
Pozdrawiam cieplutko
  • Odpowiedz
@arinkao: ale możesz się zesrać i nozesz tupac noga do zesrania a to ty masz problem a nie ja czy mityczni my. Planujesz sobie tak życie i zakupy, że jak ci mleka braknie bo zapomniałas to idziesz do żabki.. a jak całego obiadu bo trzymasz głowę w tylku to do knajpy. Tyle, nikt ci każe cały tydzień chodzić to zabki. To ty generujesz problemy które sama ciebie frustrują. I tak
  • Odpowiedz
  • 7
Staram sie ogarniac zakupy poza niedzielami, zeby nie zaprzatac sobie glowy kiedy bedzie handlowa czy niehandlowa.

@Mdx91: To tak jak chyba wszyscy tutaj, nie mamy wyjścia.
Też nie wiem kiedy byłam w niedziele na zakupach i też tego nie sprawdzam.

Dziś chciałabym iść do castoramy, lidla, do sklepu przemysłowego oraz do hebe. Niektórzy pracują od poniedziałku do soboty a zakupy robią zawsze w nocy. Można było się nad nimi pochylić i zrobić
  • Odpowiedz
@arinkao: o kurcze ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) już chyba słabiej to się nie da. Ale bywam w tej Polsce, rodzinę i bliskich mam. Ty wciąż mam paszport polski i darzą mi się nawet generuje w Polsce jakiś przychod dla Państwa. To mam prawo się wypowiadać jak piszesz na publicznym forum o
  • Odpowiedz
  • 2
@JonaszSynGrazyny: Dobrze garkotłuku że pokazałeś ile jesteś warty xD
Tyle co twoje wypociny o żabce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie masz prawa wypowiadać się na tematy których nie rozumiesz. Tym bardziej jak masz zamiar tylko sie dosrać do kogoś w sprawie która cie nie dotyczy nawet w 0,5 %
  • Odpowiedz