Aktywne Wpisy

KrnabrnyDzik +27
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

vieniasn +15
czy zdarzyło się wam kiedyś że siedzieliście na ławce i losowy człowiek się dosiadł i zaproponował a-----l albo gdzieś stali jaracze i zaproponowali normalnie dołączenie się?

@arinkao: Jakby komuś groził głód, to Żabki i inne małe sklepy otwarte są też w niedzielę. Mieszkam głównie w Niemczech i tu nie ma żadnych niedziel handlowych. Jakoś nie widziałem jeszcze, żeby ktoś z tego powodu wyzionął ducha. Ba! Żaden sąsiad po mąkę czy cukier też nie puka. Kreujesz sztuczne problemy.
Co ja niby mam tam kupować? Hot dogi i zupki chińskie?
A po uj 3 niedziele w grudniu są handlowe? Można przecież iść do żabki albo na wigilie do knajpy, tyle z waszego rozumowania xD
Mozna bylo, na przyklad na wszystkie niedziele w roku ¯_(ツ)_/¯
Ale jeśli już robią 8 niedziel handlowych to mogliby je inaczej rozłożyć, to chyba nie jest za trudne do zrozumienia? Prawda?
Mi szczerze powiedziawszy to wisi czy sa jakies handlowe niedziele i kiedy. Staram sie ogarniac zakupy poza niedzielami, zeby nie zaprzatac sobie glowy kiedy bedzie handlowa czy niehandlowa.
A caly ten zakaz uwazam za idiotyczny i nikomu nie potrzebny, dlatego podtrzymuje zdanie "ze wszystkie niedziele powinny byc handlowe"
Pozdrawiam cieplutko
@Mdx91: To tak jak chyba wszyscy tutaj, nie mamy wyjścia.
Też nie wiem kiedy byłam w niedziele na zakupach i też tego nie sprawdzam.
Dziś chciałabym iść do castoramy, lidla, do sklepu przemysłowego oraz do hebe. Niektórzy pracują od poniedziałku do soboty a zakupy robią zawsze w nocy. Można było się nad nimi pochylić i zrobić
Tyle co twoje wypociny o żabce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie masz prawa wypowiadać się na tematy których nie rozumiesz. Tym bardziej jak masz zamiar tylko sie dosrać do kogoś w sprawie która cie nie dotyczy nawet w 0,5 %
Komentarz usunięty przez autora Wpisu