✨️ Obserwuj #mirkoanonim Ktoś mi wytłumaczy, dlaczego różnica wieku to taki problem? Jestem facetem po 30, a moja partnerka jest 11 lat młodsza. Ile ja się nasłuchałem komentarzy, że mam dziecko, a nie kobietę. Głównie od kobiet 30+, samotnych feministek, których nikt nie chciał. Dlaczego tak boli ich d--a o tą różnice wieku? Miałem sobie brać taka zgorzkniałą, starą feministkę do związku? Boli ich młodość? Co ciekawe, tylko ta grupa ma z tym problem. Faceci zazdroszczą młodszej, a jej rodzice są dumni, że ma świetnego partnera i nie robią o to problemu.
o czym może gadać 30letni facet z laską, która dopiero co skończyła szkołę? Jak matura jej poszła, czy jej się podoba jej pierwsza praca na umowę zlecenie, gdzie ciuchy ładne kupuje? Obrzydliwe
@jueun: a o czym miałby 30 latek gadać z 30latką? o tym co się działo u jakiejś pato instagramerki czy jutuberki? czy o jakimś innym programie w tv o gwiazdach o kardasziankach i innych tailor swiftach? xd o
A o czym ma gadać z 30-to latką? Że ją plecy bolą, że jej eks to gnój, że ona się już wyszalała, jakie kanapki miał pan kanapka w korpo, że facet jej koleżanki ją zabrał do super knajpy albo na wakacje? ( ͡°͜ʖ͡°)
@rtone: Hm, jestem po trzydziestce, a nie da się ze mną pogadać o żadnej z tych rzeczy, nic mnie nie boli,
zasłużony-aktywista-32: Mam 52 lata. Moja partnerka 31. Jestesmy razem od 12 lat. I nigdzie poza polska nie ma glupich komentarzy czy dziwnych spojrzen.
Tak sobie tłumaczycie to, że nie macie nic do zaoferowania kobietom w podobnym wieku, więc bierzecie się za małolaty?
@MissPleasure: ale wiesz, że młodszą ciężej poderwać niż starszą? "podrywanie" 30tek to łowienie ryb granatem. rzucasz na oślep i masz kilkanaści ryb, może niejadalnych, ale masz ;) ale to że tak sobie tłumaczycie że faceci zamiast was wybierają młodsze to cóż. nikt nie zabroni samooszukiwania się. Jakoś najbardziej ogarnięci ludzie mają
@mirko_anonim: Dobry bajt plusów wart. Ale na szczęście nie ten twój. To i tak o 70 plusów za dużo. Ale 84 komentarze sa więc pelikany temat łyknęły chyba.
jaka żenada, baba najpierw próbuje obrazić wszystkich starszych facetów, a jak się jej napisze że kolesie się do niej dobijają na appkach randkowych nie znaczy że jest niewiadomo jak atrakcyjna, to od razu obrażone ego że musi na priv wbić i przekonuje jak bardzo atrakcyjna jest.
@geronimo80 o mój boże, ciężki przypadek się wylosował… Tak tak, mam nawet 1270 lat i 40 miesięcy, dokładnie tak. Wiesz najlepiej, nie zmieniaj się.
to jest kobieca projekcja jak powinien wyglądać idealny simp xD w takie rzeczy to wam wierzą tylko simpy.
Ciężko dyskutować z kimś kto nazywa wierność kobiecą projekcją i simpiarstwem, a to, że kobietę obchodzi coś więcej niż stan konta uważa za umniejszanie komuś i wywyższanie się… Jeśli
Tak tak, mam nawet 1270 lat i 40 miesięcy, dokładnie tak. Wiesz najlepiej, nie zmieniaj się.
@MissPleasure: no to słucham, ile masz lat? największy ból d--y o spotykanie się z młodymi mają babki 30+. Młode nie narzekają, tylko spotykają się ze starszymi... \Wstyd się przyznać? ;)
Ciężko dyskutować z kimś kto nazywa wierność kobiecą projekcją
Hm, jestem po trzydziestce, a nie da się ze mną pogadać o żadnej z tych rzeczy
@choochoomotherfucker: Trolluje tym wpisem, to jest odpowiedź na zesranie się wykopka wyżej, że z młodszą dziewczyną nie ma o czym rozmawiać. Odpowiadając serio - ciekawy człowiek z drugim ciekawym człowiekiem się dogada i zainspiruje czyms niezaleznie od różnicy wieku. Są zarówno dziewczyny 20 lvl totalnie puste na które szkoda czasu, jak i 30 lvl
Jak sie kochacie itd to spoko, u mnie w rodzinie jest roznica 10 lat o malzenstwo bardzo dobrze prosperuje 4 corki, teraz juz wnuki, sam jakbym mial 30 celowalbym z wiekiem nizej
@geronimo80: Laski lubią ładnych facetów, a mało jest ładnych Polaków po 30 roku życia.
Dzisiaj dziewuchy są zapatrzone właśnie w takich ,,Oskarków", którzy są energiczni, młodzi, ładni, zabawiający. W naszych polskich realiach ilu jest takich starszych mężczyzn nie licząc może celebrytów, aktorów?
Kobiety, które lecą na starszych to materialiski, które liczą jedynie na kasę by chodzić na pazury, kupować drogie torebki itd.
Laski lubią ładnych facetów, a mało jest ładnych Polaków po 30 roku życia.
@Glimpse0fTheFuture: czemu mnie to nie dziwi że trzymasz narrację feministek. Mało jest też ładnych facetów przed 30 rokiem życia. Ale po 30 to nie jest problem żeby dobrze wyglądać, zwłaszcza w polsce. Gdzie dużo ludzi (kobiet tez) to po prostu spasione, łysiejące z
@geronimo80: Sam uważam (i tak też jest), że w Polsce kobiety są prawnie uprzywilejowane.
Po prostu wiem jak się sprawy w moim roczniku 99' i dziewczyny jakie znam są albo samotne (spędzają swój wolny czas z innymi samotnymi koleżankami) albo są w nieformalnych związkach z Oskarkami.
O ile dziewczyny zazwyczaj są samotne z wyboru to wśród młodych mężczyzn panuje plaga samotności, którzy nigdy nie całowali dziewczyny, nie uprawiali
Po prostu wiem jak się sprawy w moim roczniku 99' i dziewczyny jakie znam są albo samotne (spędzają swój wolny czas z innymi samotnymi koleżankami) albo są w nieformalnych związkach z
Ktoś mi wytłumaczy, dlaczego różnica wieku to taki problem? Jestem facetem po 30, a moja partnerka jest 11 lat młodsza. Ile ja się nasłuchałem komentarzy, że mam dziecko, a nie kobietę. Głównie od kobiet 30+, samotnych feministek, których nikt nie chciał. Dlaczego tak boli ich d--a o tą różnice wieku? Miałem sobie brać taka zgorzkniałą, starą feministkę do związku? Boli ich młodość? Co ciekawe, tylko ta grupa ma z tym problem. Faceci zazdroszczą młodszej, a jej rodzice są dumni, że ma świetnego partnera i nie robią o to problemu.
Proszę, niech ktoś wytłumaczy. #zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #feminizm
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
@jueun: a o czym miałby 30 latek gadać z 30latką? o tym co się działo u jakiejś pato instagramerki czy jutuberki? czy o jakimś innym programie w tv o gwiazdach o kardasziankach i innych tailor swiftach? xd o
@rtone: Hm, jestem po trzydziestce, a nie da się ze mną pogadać o żadnej z tych rzeczy, nic mnie nie boli,
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
@Linnior88: no nie staje jak się patrzy na większość 30+ letnich kobiet.... możecie sobie mieć libido, ale kogo to obchodzi.
@MissPleasure: ale wiesz, że młodszą ciężej poderwać niż starszą? "podrywanie" 30tek to łowienie ryb granatem. rzucasz na oślep i masz kilkanaści ryb, może niejadalnych, ale masz ;)
ale to że tak sobie tłumaczycie że faceci zamiast was wybierają młodsze to cóż. nikt nie zabroni samooszukiwania się.
Jakoś najbardziej ogarnięci ludzie mają
Ale 84 komentarze sa więc pelikany temat łyknęły chyba.
źródło: image
PobierzZacznijmy od tego, że jeśli ktoś wybiera młodsze ode mnie to ewidentnie ma zapędy pedofilskie…
@MissPleasure: to ile masz lat? 30? :D oczywiście młodsze od ciebie to zawsze dzieci i to samo będziesz mówić w wieku 50.
Tak tak, mam nawet 1270 lat i 40 miesięcy, dokładnie tak. Wiesz najlepiej, nie zmieniaj się.
Ciężko dyskutować z kimś kto nazywa wierność kobiecą projekcją i simpiarstwem, a to, że kobietę obchodzi coś więcej niż stan konta uważa za umniejszanie komuś i wywyższanie się… Jeśli
@MissPleasure: no to słucham, ile masz lat? największy ból d--y o spotykanie się z młodymi mają babki 30+. Młode nie narzekają, tylko spotykają się ze starszymi...
\Wstyd się przyznać? ;)
@choochoomotherfucker: Trolluje tym wpisem, to jest odpowiedź na zesranie się wykopka wyżej, że z młodszą dziewczyną nie ma o czym rozmawiać. Odpowiadając serio - ciekawy człowiek z drugim ciekawym człowiekiem się dogada i zainspiruje czyms niezaleznie od różnicy wieku. Są zarówno dziewczyny 20 lvl totalnie puste na które szkoda czasu, jak i 30 lvl
Dzisiaj dziewuchy są zapatrzone właśnie w takich ,,Oskarków", którzy są energiczni, młodzi, ładni, zabawiający.
W naszych polskich realiach ilu jest takich starszych mężczyzn nie licząc może celebrytów, aktorów?
Kobiety, które lecą na starszych to materialiski, które liczą jedynie na kasę by chodzić na pazury, kupować drogie torebki itd.
@Glimpse0fTheFuture: czemu mnie to nie dziwi że trzymasz narrację feministek.
Mało jest też ładnych facetów przed 30 rokiem życia.
Ale po 30 to nie jest problem żeby dobrze wyglądać, zwłaszcza w polsce.
Gdzie dużo ludzi (kobiet tez) to po prostu spasione, łysiejące z
@Glimpse0fTheFuture: Dobrze, ze Polek jest dużo, a nie... czekaj ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Po prostu wiem jak się sprawy w moim roczniku 99' i dziewczyny jakie znam są albo samotne (spędzają swój wolny czas z innymi samotnymi koleżankami) albo są w nieformalnych związkach z Oskarkami.
O ile dziewczyny zazwyczaj są samotne z wyboru to wśród młodych mężczyzn panuje plaga samotności, którzy nigdy nie całowali dziewczyny, nie uprawiali
@Glimpse0fTheFuture: no to się zgadza, ale to nie ten temat :)