Wpis z mikrobloga

@qusqui21 ja mając 18 lat a mając 28 lat to jak niebo i ziemia. Przy czym 18 lat -zaburzenia psychiczne, zero hajsu, siano w głowie, zerowe wyobrażenie o życiu, zero zdrowego dialogu. 28 lat - brak zaburzeń psychicznych bo dawno wyleczone z hajsu co zarabiałam przez te lata, miałam trochę oszczędności które by mi pozwoliły kupno mieszkania z chłopakiem. Nie miałam nigdy spektakularnej kariery ale po prostu będąc jeszcze przed końcem
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 17
silny-znawca-81: @jueun @Linnior88
Ja mam 30 i lepiej dogaduje się z laskami 17-24 niż w moim wieku. Wy na prawdę myślicie, że z pannami 30+ gada się o kosmosie i literaturze pięknej? Zazwyczaj taka 30-stka to nadal 20 w głowie ale zerowy poziom energii i zmęczenie życiem + marudzenie. Z drugiej strony nie mam zamiaru gadać z 18stkami o rachunkach i kredytach bo po co? Zazwyczaj gada się o
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 13
silny-znawca-81: @rtone: Paradoksalnie bardziej pogadasz z taką 20-stką niż 30-stką.
Młode laski jeszcze z racji szkoły/studiów muszą ogarniać co się dookoła dzieje, różne tematy, wiedza ogólna + są pokoleniem z doby internetu więc są na bieżąco.
Kiedyś rozmawiam z taką 30+ i nie wie co to Blik i nie wie co to inflacja bo nie pamięta definicji :)

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 5
powściągliwy-twórca-79: Oczywiście że młodsza jest duzo lepsza, sam takie lubię i mam partnerkę 10 lat młodsza. Nie grymasi, ma dużo energii, jest na prawdę spoko. Nie muszę słuchać już tych sfrustrowanych trzemydzieatolatek zmęczonych życiem i ich problemów. Ciesze się i korzystam z życia. Nie potrzebuje niczego więcej w tej kwestii.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
  • Odpowiedz
@mirko_anonim bo patrzysz na temat krótkowzrocznie za chwilę będziesz zakładał tematy jak na kafeterii " mi już nie staje a żona mnie namawia na patrzenie jak uprawia keks z młodym "
Tobie rura zmięknie a u niej będzie logiń
Z wielkiego cwaniaka zmienisz się w cucolda
  • Odpowiedz
@mirko_anonim paradoksalnie to każda laska się kiedyś zestarzeje i finalnie za 20 lat nie będzie znaczenia czy ma 50 czy 60 lat bo to będzie prawie to samo , inne wartości powinny się liczyć ale faceci nie myślą logicznie
  • Odpowiedz
  • 6
@szzzzzz czemu bajt? Nawet ja mam kolegę 30 lat a dziewczyna 19 lat.
Tylko według mnie taki związek nie przetrwa długo bo dziewczyna pójdzie w tango
  • Odpowiedz
@smallboobslover prawda jest taka że dużo kobiet by się zdecydowało na młodszych partnerow gdyby nie ostracyzm społeczny
Zobacz sobie jak te młodsze żonki na starość ignorują swoich mężów i lypia oczami do młodych chłopaków
No weź sobie nawet taka 20 lat młodsza szybciej cię do grobu wpedzi i będzie miała spokój żeby sobie wziąć byczka
  • Odpowiedz