Aktywne Wpisy

duzy_gracz +20
źródło: 1000008146
Pobierz
okoboji +123
specjalna jednostka i kilka strażaków wchodzą by ściągnąć hulajnogę, który jakiś Seba na zasadzie "potrzymaj mi p--o" wszedł na luzie
#krakow
#krakow
źródło: Zrzut ekranu 2025-10-17 o 22.28.33
Pobierz

Komentarz usunięty przez moderatora
Ja mam 30 i lepiej dogaduje się z laskami 17-24 niż w moim wieku. Wy na prawdę myślicie, że z pannami 30+ gada się o kosmosie i literaturze pięknej? Zazwyczaj taka 30-stka to nadal 20 w głowie ale zerowy poziom energii i zmęczenie życiem + marudzenie. Z drugiej strony nie mam zamiaru gadać z 18stkami o rachunkach i kredytach bo po co? Zazwyczaj gada się o
Młode laski jeszcze z racji szkoły/studiów muszą ogarniać co się dookoła dzieje, różne tematy, wiedza ogólna + są pokoleniem z doby internetu więc są na bieżąco.
Kiedyś rozmawiam z taką 30+ i nie wie co to Blik i nie wie co to inflacja bo nie pamięta definicji :)
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
Tobie rura zmięknie a u niej będzie logiń
Z wielkiego cwaniaka zmienisz się w cucolda
Tylko według mnie taki związek nie przetrwa długo bo dziewczyna pójdzie w tango
Zobacz sobie jak te młodsze żonki na starość ignorują swoich mężów i lypia oczami do młodych chłopaków
No weź sobie nawet taka 20 lat młodsza szybciej cię do grobu wpedzi i będzie miała spokój żeby sobie wziąć byczka
źródło: 1000012022
Pobierz@mirko_anonim: bo wizja starej kociary staje się coraz bardziej rzeczywista.
@Linnior88: najlepszy czas na dzieci