Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ktoś mi wytłumaczy, dlaczego różnica wieku to taki problem? Jestem facetem po 30, a moja partnerka jest 11 lat młodsza. Ile ja się nasłuchałem komentarzy, że mam dziecko, a nie kobietę. Głównie od kobiet 30+, samotnych feministek, których nikt nie chciał. Dlaczego tak boli ich d--a o tą różnice wieku? Miałem sobie brać taka zgorzkniałą, starą feministkę do związku? Boli ich młodość? Co ciekawe, tylko ta grupa ma z tym problem. Faceci zazdroszczą młodszej, a jej rodzice są dumni, że ma świetnego partnera i nie robią o to problemu.

Proszę, niech ktoś wytłumaczy. #zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #feminizm

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

• 104
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 18
@mirko_anonim o czym może gadać 30letni facet z laską, która dopiero co skończyła szkołę? Jak matura jej poszła, czy jej się podoba jej pierwsza praca na umowę zlecenie, gdzie ciuchy ładne kupuje? Obrzydliwe
  • Odpowiedz
@mirko_anonim bo ludzie z boku widzą rzeczy trochę szerzej a nie przez pryzmat emocji jak ty , szansę na przetrwanie takiego związku są małe bo jest mloda nie wyszalala się i jeszcze jej się może dużo zmienić łącznie z tobą , może jesteś tylko chwilowym bankomatem , różnica wieku by nie raziła gdybyś ty miał 40 a ona 30 bo wtedy oboje jesteście dorosłymi ludzmi w tej chwili jesteś prawdę mówiąc
  • Odpowiedz
  • 20
@mirko_anonim: przez szkołę koedukacyjną zrobiło się "parcie" na związki rówieśnicze, chociaż dla obu stron bardziej korzystne jest, gdy mężczyzna jest o te kilka lat starszy od kobiety. Póki ta różnica jest w okolicach dychy to jest to zdrowa sytuacja. Olać
  • Odpowiedz
  • 318
@jueun: A o czym ma gadać z 30-to latką? Że ją plecy bolą, że jej eks to gnój, że ona się już wyszalała, jakie kanapki miał pan kanapka w korpo, że facet jej koleżanki ją zabrał do super knajpy albo na wakacje? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@rtone

@jueun: A o czym ma gadać z 30-to latką? Że ją plecy bolą, że jej eks to gnój, że ona się już wyszalała, jakie kanapki miał pan kanapka w korpo, że facet jej koleżanki ją zabrał do super knajpy albo na wakacje? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

A zdajesz sobie sprawę że w tych czasach masz już nawet takie 15 latki ? Chyba nie sądzisz
  • Odpowiedz
@jueun

@mirko_anonim o czym może gadać 30letni facet z laską, która dopiero co skończyła szkołę? Jak matura jej poszła, czy jej się podoba jej pierwsza praca na umowę zlecenie, gdzie ciuchy ładne kupuje? Obrzydliwe

Już pomijając że ona napewno w pewnym momencie dojdzie do wniosku że nic nie przeżyła i pójdzie w balangę życia
  • Odpowiedz
@rtone

@Linnior88: W takim razie skoro trzeba być sponsorem, to lepiej młodszej, ładniejsza i mniej narzeka ( ͡° ͜ʖ ͡°)

A od kiedy narzekanie zależy od wieku ? Bycie ładniejszym to też kwestia dyskusyjna popatrz taka Justyna Steczkowska ma 50 lat a wygląda lepiej niż 50 procent 20 latek
Uroda zależy od naturalnych predyspozycji i zadbania a nie wieku
  • Odpowiedz
@mirko_anonim nie wiem jak 11 lat, ale u mnie jest sporo par z różnica wieku 8 lat i wszystko jest elegancko. Jedni już mają dzieci, jedno ohatjani, inni nie, ale wszyscy szczęśliwi także jak wyżej napisali, jak się kochacie to c--j Wami:)
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: mam akurat świetnego mema do tej sytuacji xd

Niestety kobiety dobrze wiedzą, że ich czar przemija w okolicach 30 i tylko będąc dobrą, fajną, miłą i uległą mogą przyciągnąć faceta - często są tak rozgoryczone i zmarnowane (m.in. przez tinder i z powodu wielu opcji do wyboru), że jak pies ogrodnika: nie chcą same nic dać od siebie ale nie chcą, żeby facetowi było dobrze.

Często starsze baby chcą
smallboobslover - @mirko_anonim: mam akurat świetnego mema do tej sytuacji xd 

Niest...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@smallboobslover ta 'mlodka " też z czasem wyrasta i zaczyna myśleć o młodszych twardszych facetach a nie o wujkach z miękką krewetka 🍤
I nie nikogo sobie nie "wychowasz" możesz krotkotrwale zmanipulować ale jak dorośnie będzie miała swój rozum to się obróci przeciwko tobie jak się kapnie
  • Odpowiedz
@mirko_anonim chyba wszystko się rozchodzi o potrzeby w związku. Im większa różnica wieku tym relacja jest bardziej oparta ze strony kobiety na tym by facet dawał kasę i schronienie na które kobieta sama nie może sobie pozwolić bo jeszcze nie zaczęła nawet pracy pierwszej, albo jest dużo w tyle w zarabianiu bo jest te kilka czy kilkanaście lat w tył z awansami i podwyżkami. A ze strony faceta im większa różnica
  • Odpowiedz
@Kitku_Karola: wiekszosc ludzi nie ma kariery. wiec te cale kilkanascie lat w tyl z awansami i podwyzkami. to jest jakas taka wizja, naiwna jak swiat wyglada. a serca pompuja ta sama krew ktora przeplywala, jak alfa zostawala najsliniejsza malpa.
  • Odpowiedz