Aktywne Wpisy

Zmieniliśmy kolory, logo i stronę główną Gazeta.pl. Co sądzicie?

źródło: Zrzut ekranu 2025-04-15 061815
Pobierz
SupreminTHC +16
#policja
Potrzebuje nazw gazet które pomogą mi nagłośnić reportaż o pobiciu przez policjantów i trochę grubsza afera. Czy ktoś wie gdzie uderzać? Zamieszany prokurator w falszowanie dowodów również. Masa świadków i wkrótce video z wyjasnieniem sprawy. Nawet jeśli będę musiał sprzedać wszystko w Polsce i wyjechać z kraju biorę to pod uwagę bo nie po to było walczone o konstytucję prze, naszych dziadków aby mogli sibie pozwalać na bicie obywateli
Potrzebuje nazw gazet które pomogą mi nagłośnić reportaż o pobiciu przez policjantów i trochę grubsza afera. Czy ktoś wie gdzie uderzać? Zamieszany prokurator w falszowanie dowodów również. Masa świadków i wkrótce video z wyjasnieniem sprawy. Nawet jeśli będę musiał sprzedać wszystko w Polsce i wyjechać z kraju biorę to pod uwagę bo nie po to było walczone o konstytucję prze, naszych dziadków aby mogli sibie pozwalać na bicie obywateli
Ktoś mi wytłumaczy, dlaczego różnica wieku to taki problem? Jestem facetem po 30, a moja partnerka jest 11 lat młodsza. Ile ja się nasłuchałem komentarzy, że mam dziecko, a nie kobietę. Głównie od kobiet 30+, samotnych feministek, których nikt nie chciał. Dlaczego tak boli ich d--a o tą różnice wieku? Miałem sobie brać taka zgorzkniałą, starą feministkę do związku? Boli ich młodość? Co ciekawe, tylko ta grupa ma z tym problem. Faceci zazdroszczą młodszej, a jej rodzice są dumni, że ma świetnego partnera i nie robią o to problemu.
Proszę, niech ktoś wytłumaczy. #zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #feminizm
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
A zdajesz sobie sprawę że w tych czasach masz już nawet takie 15 latki ? Chyba nie sądzisz
Już pomijając że ona napewno w pewnym momencie dojdzie do wniosku że nic nie przeżyła i pójdzie w balangę życia
A od kiedy narzekanie zależy od wieku ? Bycie ładniejszym to też kwestia dyskusyjna popatrz taka Justyna Steczkowska ma 50 lat a wygląda lepiej niż 50 procent 20 latek
Uroda zależy od naturalnych predyspozycji i zadbania a nie wieku
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Dipolarny
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Dipolarny
Niestety kobiety dobrze wiedzą, że ich czar przemija w okolicach 30 i tylko będąc dobrą, fajną, miłą i uległą mogą przyciągnąć faceta - często są tak rozgoryczone i zmarnowane (m.in. przez tinder i z powodu wielu opcji do wyboru), że jak pies ogrodnika: nie chcą same nic dać od siebie ale nie chcą, żeby facetowi było dobrze.
Często starsze baby chcą
źródło: image
PobierzI nie nikogo sobie nie "wychowasz" możesz krotkotrwale zmanipulować ale jak dorośnie będzie miała swój rozum to się obróci przeciwko tobie jak się kapnie
Ogólnie polki (i polskich cucków też) możesz striggerować dwiema rzeczami:
- masz Ukraińską dziewczynę
- masz dużo młodszą