Wpis z mikrobloga

@Kskskkdkdkk

>Głównie od kobiet 30+

@mirko_anonim: bo wizja starej kociary staje się coraz bardziej rzeczywista.

Albo starego kawalera , kiedyś tak dla jaj ustawiłam sobie facetow 10 lat starszych i to była dosłownie tragedia jaka zaniedbana dziadownia mi się pokazała, dosłownie aż się rzygac chciało
  • Odpowiedz
powiedziałam nie chce psuć zabawy ale największe libido mają młodzi faceci i starsze laski dlateho tyle filmików typu "m--f" facet też ma swój termin przydatności zaczyna mieć zakola siusiak mięknie bebech rośnie

@Linnior88: Nie chcę psuć zabawy ale tobie, około 30, zostali właśnie ci 40+. I lepiej nie grymaś za bardzo, bo 50+ jest w kolejce.
  • Odpowiedz
@Kskskkdkdkk

>powiedziałam nie chce psuć zabawy ale największe libido mają młodzi faceci i starsze laski dlateho tyle filmików typu "m--f" facet też ma swój termin przydatności zaczyna mieć zakola siusiak mięknie bebech rośnie

@Linnior88: Nie chcę psuć zabawy ale tobie, około 30, zostali właśnie ci 40+. I lepiej nie grymaś za bardzo, bo 50+ jest w kolejce.

No właśnie musiałam usunąć portal randkowy bo się pchali do mnie tacy
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Zdrowi 20-sto i 30-latkowie mają kompletnie inne podejście do życia. Na 20 lvlu dopiero wchodzi się w dorosłość, studiuje, poznaje świat, a na 30 lvlu już człowiek szuka jakiejś stabilizacji. Jasne, że taki związek może wyjść jak trafi się jakaś nietypowa sytuacja, ale najczęściej działa to tak, że ktoś się musi poświęcić.
  • Odpowiedz
@banans totalnie jestem w stanie uwierzyć że są związki 30 m i 19 k. Ale to jak ten wpis jest pisany pod hipotezę to aż oczy kłuje. Bardziej stereotypowo się nie da.
  • Odpowiedz
@Linnior88: Natury nie oszukasz. Przeważnie facet leci na urodę i młodość, a laska na charyzmę i zasoby. Dla faceta jak dziewczyna jest inteligentna to zwykle miły dodatek, a dla kobiet jak zaradny facet jest przystojny to miły dodatek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@mirko_anonim po prostu ludzie wiedzą, że zaraz się rozpadnie XD jesteście na różnych etapach życia. Ty zaraz będziesz chciał zakładać rodzinę, a ona dopiero wchodzi w dorosłość XD
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: 11 lat różnica wieku? XDXD to moje koileżanki katoliczki mają starszych facetów. Takie katoliczki co tydzxień chodzące do kościoła i nie przeklinające.

To normalne, kobiety szybciej się starzeją i tracą urodę.
  • Odpowiedz
@moll a powinno być na odwrót bo kobiety żyją dłużej, przynajmniej w takich wschodnich zadupiach jak Polska, bo gdzieś tam w Skandynawii ta różnica to już tylko 2-3 lata. Ale u nas to z 8 a w Rosji to z 13.

Potem chłop umiera i baba jest sama przez 30 lat. U mnie babcia siedzi sama w chałupie od 1999. A wcale dużo młodsza nie była. To se wyobraź ile takiej
  • Odpowiedz
wymyślone choroby bipolarne za którymi się chowają jak odj3bią jakąś grubą akcję.

@smallboobslover: jeżeli mówisz o takich, co żyją normalnie (zero stresów na codzień, rozmawiają ze wszystkimi, nie samobiczują się za każdą pierdołę, nie mają deficytów emocjonalnych etc.), a korzystaja z tego jako wytłumaczenie, to +1. Natomiast ludzie zaburzeni faktycznie mają większą tendencję do takich problemów i cały czas cierpią wewnątrz. To nie jest wymysł lewicy i feministek. Z tego
  • Odpowiedz
A o czym ma gadać z 30-to latką?

@rtone: ale ty wiesz, że po 19 nie jest 30 i np. możesz się umawiać z 25latką? Możesz się umawiać z osobą która już coś wie o realnym, dorosłym życiu, a przy okazji nie jest staruszką 30letnią? xD
  • Odpowiedz