Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ktoś mi wytłumaczy, dlaczego różnica wieku to taki problem? Jestem facetem po 30, a moja partnerka jest 11 lat młodsza. Ile ja się nasłuchałem komentarzy, że mam dziecko, a nie kobietę. Głównie od kobiet 30+, samotnych feministek, których nikt nie chciał. Dlaczego tak boli ich d--a o tą różnice wieku? Miałem sobie brać taka zgorzkniałą, starą feministkę do związku? Boli ich młodość? Co ciekawe, tylko ta grupa ma z tym problem. Faceci zazdroszczą młodszej, a jej rodzice są dumni, że ma świetnego partnera i nie robią o to problemu.

Proszę, niech ktoś wytłumaczy. #zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #feminizm

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

• 104
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

to już 26 letnie stare d--y ;)

@geronimo80: lub 25 letnie. Zresztą czy 25 latek też jest wtedy starym chu*em? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Zgadzam się,. że kobiety preferują zamożniejszych mężczyzn z prestiżowym zawodem z dużymi zasobami, ale to właśnie są to kobiety, które są już starsze i liczą na to, że ich
  • Odpowiedz
Zresztą czy 25 latek też jest wtedy starym chu*em? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Glimpse0fTheFuture: ale wiesz że kobiety jakoś tak szybciej się starzeją? ;)

Zgadzam się,. że kobiety preferują zamożniejszych mężczyzn z prestiżowym zawodem z dużymi zasobami, ale
  • Odpowiedz
@geronimo80:

Tylko trzeba wziąć pod uwagę, że większość mężczyzn też nie zarabia szczególnie dużo, a wielu z nich nie ma tej średniej krajowej więc mało który mężczyzna w ogóle jest samemu sobie zapewnić dobrostan.

Mówi się, że kobiety najczęściej wykonują g---o pracę, ale to tyczy się też mężczyzn.
W korpo kobiety mają tyle
  • Odpowiedz