Aktywne Wpisy

miszkurkam +177
#motoryzacja #pokazauto #chwalesie
Mirki, pijcie ze mną kompot - udało się kupić nowe autko z salonu.
Jeszcze kilka lat temu nigdy bym w coś takie nie uwierzy, a dzisiaj proszę bardzo.
Pamiętajcie - łapcie marzenia, bo życie jest za krótkie. :-)
Mirki, pijcie ze mną kompot - udało się kupić nowe autko z salonu.
Jeszcze kilka lat temu nigdy bym w coś takie nie uwierzy, a dzisiaj proszę bardzo.
Pamiętajcie - łapcie marzenia, bo życie jest za krótkie. :-)
źródło: IMG_3282
Pobierz
carving85 +121

-Pójść pokazać tacie jak działa aplikcja sklepu, mimo że później mam jeszcze stresującą rzecz.
-Wstać, ubrać się (ⴲ﹏ⴲ)/
-Przyjechać na zajęcia, mimo to że była impreza.
-Poodpowiadać troche na zagadywanie. (często nie rozumiem co ludzie do mnie mówią)
-Poprosić o kluczyk do pokoju wyciszeń.
-Wziąść udział w rozdawaniu prezentów na walentynki i nie pomylić imion.
-Pomóc trochę w kuchni przy przygotowywaniu sałatki.
-Odważyłem się zapytać panią kierownik o to czy mogą wcześniej wyjść. (już mi dziwnie na głowie było przez tą muzykę)
Troche się cykam pani kierownik, bo często nie przychodzę na zajęcia i widziała mój profil na wykopie ;p
Pozdrawiam wykopeczków. ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
#wygryw #qewnakwadracie
źródło: PXL_20250214_104337506
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Huop jest z nami bezpieczny se.
źródło: d2117080fb9973b48c5ab3373cc4ea5b
Pobierz@qew12: ale wstyd...
widzisz- tak się składa, że też miałem depresję. Mam zdiagnozowane zaburzenia osobowości. Co prawda inne, ale co to za różnica? Już się depresją nie zasłaniaj, tylko głowa do góry i do przodu:)
@kiszczak: No ale ja mam depresje zdiagnozowaną klinicznie. Oczywiście są różne natężenia, więc jeden może mieć trudniej inny łatwiej.
Kiedyś miałem problem ze zjedzeniem śniadania przed szkołą, bo dosłowanie chciało mi się zwracać. Brzuch mnie strasznie bolał.
Teraz już tego nie ma i nie piszę nigdzie że