Wpis z mikrobloga

Dzisiaj udało mi się:
-Pójść pokazać tacie jak działa aplikcja sklepu, mimo że później mam jeszcze stresującą rzecz.
-Wstać, ubrać się ()/
-Przyjechać na zajęcia, mimo to że była impreza.
-Poodpowiadać troche na zagadywanie. (często nie rozumiem co ludzie do mnie mówią)
-Poprosić o kluczyk do pokoju wyciszeń.
-Wziąść udział w rozdawaniu prezentów na walentynki i nie pomylić imion.
-Pomóc trochę w kuchni przy przygotowywaniu sałatki.
-Odważyłem się zapytać panią kierownik o to czy mogą wcześniej wyjść. (już mi dziwnie na głowie było przez tą muzykę)

Troche się cykam pani kierownik, bo często nie przychodzę na zajęcia i widziała mój profil na wykopie ;p

Pozdrawiam wykopeczków. ()
#wygryw #qewnakwadracie
qew12 - Dzisiaj udało mi się:
-Pójść pokazać tacie jak działa aplikcja sklepu, mimo ż...

źródło: PXL_20250214_104337506

Pobierz
  • 41
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@qew12 Jak już się ogarniasz i idziesz małymi krokami do przodu to pamiętaj o najważniejszej rzeczy: otwierasz nowe perspektywy, jednak te stare powinny znikać. Uważam, że na etapie na jakim jesteś ,z listy swoich codziennych sukcesów powinieneś wykluczać czynności, które są zwykłą częścią życia. Rozumiem, że większość z tego co wypisałeś wiąże się z interakcją z obcymi ludźmi. Czy rozmowy z tatą wymagają od Ciebie tak samo wiele wysiłku? Zawsze myślałem,
  • Odpowiedz
  • 2
@kiszczak: Z tatą chodziło o to że wyciągnął mnie z domu mimo że potem miałem stresującą dla mnie czynność czyli wyjazd na zajęcia.
Z tym wstawaniem, to zależy od czasu. Chociaż często ubranie się dla mnie trudne, ale zależy to od dnia. Ostatnio miałem okresy bardziej przygnębienia i poczucia bezradności, więc tym bardziej ze wstaniem jest ciężej.
  • Odpowiedz
@qew12

Z tatą chodziło o to że wyciągnął mnie z domu mimo że potem miałem stresującą dla mnie czynność czyli wyjazd na zajęcia.

No chyba że tak. W takim razie rozumiem czemu znalazł się na liście.
  • Odpowiedz