Aktywne Wpisy

yahoomlody +251
mówcie sobie co chcecie, ale gierki na telefon z lat 2005-2010 robione w javie były 100x lepsze niż gówna co teraz wychodzą xD
się naparzało w gry od gameloft na k800i, a teraz same reklamy czy gry logiczne, a większość to i tak budowanie miasta
#grynatelefon #android #takaprawda #gry
się naparzało w gry od gameloft na k800i, a teraz same reklamy czy gry logiczne, a większość to i tak budowanie miasta
#grynatelefon #android #takaprawda #gry
źródło: hqdefault
Pobierz
MonazoPL +78
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: santander 1560
Pobierz

Ja na przykład przestałam prawie całkowicie przejmować się.. wszystkim. Wychodzę z założenia, że zostałam zmuszona siłą do życia tutaj razem ze wszystkimi moimi wrodzonymi lub nabytymi wadami, więc co prawda staram się być dobrym człowiekiem, ale cokolwiek bym nie zrobiła nie będzie to moją winą. Co innego, gdybym świadomie wyraziła chęć do narodzenia się. Wówczas wydaje mi się, że odpowiedzialność była by większa.
#natalizm #antynatalizm #odpowiedzialnosc
Mnie tam np. Bardzo cieszą
Było i jest kilku osobników którzy też to lubili i lubią przy władzy. Bilans raczej nieciekawy..
Nie musiałbym testować złych ścieżek gdybym się nie urodził
@Karo8665: wiadomo, każda wymówka jest dobra żeby nic ze soba nie zrobić ale poprawić sobie nastrój. Dokładnie jak u przegrywów ;)
@ilmari: bo jesteś niczym więcej jak tylko prymitywnym, patusiarskim zwierzęciem